Cauta

Proba de digestie la un bebe de un an si 6 luni.

FLORI a intrebat pe 28.04.2013

buna ziua. Am un baietel de 1 an si 6 luni, 10 kg si 78 cm. De o luna si ceva a avut scaune diareice, dar nu mai mult de 2-3 pe zi, ii dau Sanzyne dupa fiecare masa cate 2 ml care ia reglat scaunele, i-am facut proba de digestie la care ia iesit: frecvent amidon intra si extracelular, prezenta celuloza diferitelor vegetale, frecvente sapunuri calcice, absente picaturi de grasimi neutre, prezente cristale de acizi grasi, relativ frecvente de fibre musculare digerate si partial digerate.

Am fost la 2 dr. cu 2 pareri diferite, dr pedriatru mi-a spus ca ia iesit bn, dr. generalist mi-a spus ca nu are ce cauta amidonul in scaun si ca elimina calciu, sunt tare nedumerita.

Mai nou baietelul nu are pofta de mancare, i-am facut si analizele la sange si i-au iesit bine si coprocultura, coproparazitologicul si urina au iesit bine.

1 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 7 ani

Urmati sfaturile medicului pediatru.

Copilul este bine dezvoltat, iar deranjul gastric a fost un episod care s-a rezolvat bine, caci a fost cauzat fie de catre o greseala alimentara, fie un aliment mai greu digerabil.

In asemenea situatii, introduceti orezul in alimentatie.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/