Cauta

Baietelul meu de 1 an si 1 saptamana merge singur.

anita a intrebat pe 22.09.2014

Baietelul meu merge singur de la 1 an. Pana azi cand a cazut de pe picioare, adica in timp ce incerca sa faca pasi, nu se putea sprijini pe piciorul stang. Nu a cazut, nu s-a lovit. Am fost la urgenta, i-a facut radiografie si ecografie de sold si mi-au spus ca are soldul inflamat. Care sunt cauzele? Medicul mi-a zis ca ar putea fi de la raceala, dar baietelul nu a fost racit. ar fi putut sa racesca din cauza ca se aseaza pe jos? si mai merge si de-a busilea? Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Multumesc.

1 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 6 ani

La varsta de 1 an si o luna, trebue supravegheat tot ca pe un bebe sub varsta de 1 an.

Sunt unii bebelusi care se ridica si pasesc singuri mai de timpurii ca alti semeni, dar trebuie supravegheati, sprijiniti, dar nu fortati.

Daca radigrafia si ecografia nu au aratat o, subluxatie de sold si nici modificari in legatura cu caderea in mers, nu trebuie sa va faceti probleme, caci poate fi o jena - chiar durere din cauza loviturii la nivelul muschiului din zona.

Nu are nicio legatura cu raceala. Trebuie repaus si supraveghere. Cand totul intra in normal cumparati un premergator si mersul va fi mai sigur.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/