Cum iti dai seama ca nu te mai iubeste in functie de zodie

/ / Modificat: 2019-03-13
Cum iti dai seama ca nu te mai iubeste in functie de zodie

Daca ai anumite dubii in privinta sentimentelor pe care partenerul/partenera ti le poarta, ai putea apela la sfaturile astrologilor.

Se pare ca fiecare om are un anumit stil de a iubi in functie de semnul zodiacal sub care s-a nascut, astfel te vei putea ghida dupa caracteristicile fiecarei zodii pentru a-ti da seama atunci cand nu mai esti iubit/a ca la inceput.

Berbec

Berbecii nu se pricep foarte bine la a se preface, asadar comportamentul ii va da de gol rapid.Nu te mai suna prea des sa verifice cum te simti, nu iti mai poarta de grija ca inainte si nu mai face eforturi pentru a te face sa zambesi,iar dorinta sexuala este din ce in ce mai scazuta.Aceste semne ar trebui sa te puna pe ganduri!

Taur

Nativul taur este genul de om care se lauda cu tine in fata prietenilor si este mandru sa te aiba alaturi in orice moment din viata sa.Fiecare persoana are uneori nevoie de spatiu, insa daca de la o vreme petrece cat mai mult timp cu prietenii iar tu nu mai esti o prioritate, taie din timpul petrecut cu tine si acorda mai mult timp intalnirilor cu ceilalti oameni din viata sa, este clar ca nu mai simte tot ce simtea la inceputul relatiei.

Gemeni

Daca nativul Gemeni a devenit nepoliticos in discutiile cu tine si se pune pe el in centrul tuturor preocuparilor sale, inseamna ca acesta si-a pierdut mult interesul pentru relatia voastra.Devine din ce in ce mai egoist atat in pat cat si in activitatile sale zilnice, unde se preocupa doar de studiile, munca si prietenii sai.Este timpul sa realizezi ca acesta nu te mai iubeste!

Citeste mai mult pe horoscop yve.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Zodie Zodie caracteristici

Articole recomandate

Citeste si despre