Ce obsesii ai in functie de zodie?

/ / Modificat: 2019-03-20
Ce obsesii ai in functie de zodie?

Obsesiile difera de la persoana la persoana si sunt uneori foarte mult influentate de catre semnele zodiacale sub care se naste fiecare individ.

Obsesia majora a nativului din zodia Berbec este aceea de a detine controlul, obsesia care patroneaza peste semnul zodiacal al Fecioarei este aceea de a aseza fiecare lucru la milimetru, iar in cazul zodiei Scorpion obsesia sa este aflarea tot mai mult a tainelor oculte.

Asadar iata care sunt obsesiile pe care fiecare individ le are in functie de zodia sa.

Berbec

· Nativii zodiei Berbec fiind firi puternice si doritoare sa realizeze cat mai multe activitati se confrunta cu asa numita lipsa de timp pe care ei considera ca o intampina in mod frecvent, iar atunci cand vine vorba despre obsesia acestei zodii, aceasta doreste sa detina controlul absolut asupra oricarei situatii si sa invinga intotdeauna.

Taur

· Taurul fiind ancorat in partea reala a lumii are drept obsesii placerile care se regasesc in lumea placerilor carnale, asadar are obsesii indreptate catre partea sexuala, catre mancare si achizitionarea de articole vestimentare.

Gemeni

· Nativii zodiei Gemeni sunt persoane foarte curioase prin natura lor, din acest motiv acesti nativi ai zodiacului sunt dornici sa cunoasca lumea inconjuratoare, iar cele mai mari obsesii ale acestor nativi sunt chiar oamenii, fiind fascinati de acestia ajung sa devina obsesii pentru ei.

Citeste mai mult pe horoscop yve.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Zodie Zodie trasaturi Zodie caracteristici

Articole recomandate

Citeste si despre