Aceste 5 zodii daca te iubesc fac orice pentru tine

/ / Modificat: 2019-03-07
Aceste 5 zodii daca te iubesc fac orice pentru tine

Unii oameni traiesc pe acest Pamant cu scopul de a iubi si de a fi iubiti, insa unii dintre noi reusim sa iubim mai intens fata de altii, iar modul in care reusim sa ne sacrificam in numele iubirii ne este impus de planete.

Afla si tu care sunt zodiile care ar face orice pentru tine daca te iubesc!

Varsatorii

Varsatorii sunt capabili de fapte marete in numele iubirii, astfel incat ai putea avea impresia ca filmele de dragoste sunt inspirate din viata lor.Sacrificiul in numele iubirii este ceva la ordinea zilei pentru ei.

Pot uita de propria persoana pentru ca se regasesc atat de mult in persoana iubita pe care o pun pe un pe piedestal si o venereaza.Pentru varsatori nu exista ,, nu pot ”atunci cand trebuie sa multumeasca omul de langa ei, pentru ca sunt zodii foarte altruiste care simt implinire din toate punctele de vedere atunci cand daruiesc tot ceea ce au mai bun.

Racii

Racii sunt fiinte foarte sensibile care creeaza un intreg univers in jurul persoanei iubite, pe aceasta pozitionand-o in centrul preocuparilor sale.Racii iti vor pune inima si sufletul pe tava daca ei vor simti ca i le vei pretui cu adevarat.

Sunt capabili sa faca tot ceea ce le ceri insa asteapta acelasi raspuns din partea celor pe care ii iubeste.Chiar daca nu vor fi rasplatiti cu aceeasi dragoste, racii sunt capabili sa sufere in tacere in numele iubirii pentru ca ei nu te iubesc pentru ca tu ii iubesti, ci te iubesc pentru ca te iubesc…

Capricornii

Capricornii sunt zodii care ar merge pana in panzele intunecate pentru persoana draga.Sunt capabili sa se razboiasca cu o lume intreaga pentru a apara persoana iubita.Fac orice in numele iubirii si nu vor tine niciodata cont de parerea pe care altii o au despre tine, atata timp cat pentru ei reprezinti intreaga lume.

Pentru a fi cu persoana iubita sunt capabili de a renunta la familie sau prieteni in cazul in care acestia nu sunt de acord cu povestea voastra de iubire.Insa ai grija sa nu le inseli increderea pentru ca vor suferi enorm si pot deveni razbunatori!

Citeste mai mult pe horoscop yve.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Zodie Zodii trasaturi

Articole recomandate

Citeste si despre