Citatul zodiei tale

/ / Modificat: 2019-01-18
Citatul zodiei tale

Berbecilor li se potriveste citatul lui Kevin W. Kelly, Taurii fiind firi stabile li se potriveste citatul lui Ghandi, iar Gemenilor li se potriveste unul dintre citatele lui Albert Einstein.

Berbec

Pe nativii zodiei Berbec ii defineste curajul si hotararea de care dau dovada in viata de zi cu zi sau in situatiile limita pe care acesti nativi le intampina in calea lor. Citatele despre acesti nativi emana foarte multa putere si vointa cum ar fi: „Succesul nu se obtine prin perfectionarea cunoscutului, ci prin in perfectionarea necunoscutului.” citat apartinand lui Kevin W. Kelly.

Taur

Nativii zodiei Taur tind sa tanjeasca dupa stabilitate din toate punctele de vedere, sunt firi pasionale si se maturizeaza invatand din greselile pe care le fac, citatul care li se potriveste perfect precum o manusa este: „E bine sa ai putere, dar este mai bine sa nu ai nevoie de putere.” citat apartinand lui Ghandi.

Gemeni

Nativii zodiei Gemeni sunt firi foarte comunicative, sensibile si dornice sa lege prietenii noi. Acesti nativi isi doresc stabilitate pe plan personal si ofera iubire fara limite, citatul care ii caracterizeaza cel mai bine este urmatorul: „Cea mai frumoasa si mai profunda tarie omeneasca este misterul.” - Albert Einstein.

Citeste mai mult pe YVE.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Zodie Zodie caracteristici Zodii mama

Articole recomandate

Citeste si despre