9 greseli de demachiere! Toate femeile le fac fara sa stie

/ / Modificat: 2019-01-25
9 greseli de demachiere! Toate femeile le fac fara sa stie

Ori de cate ori au prilejul, expertii in frumusete ne atrag atentia asupra importantei procesului de demachiere daca ne dorim sa avem un ten curat, luminos si tanar.

Va prezentam 9 greseli foarte frecvent intalnite, precum si cateva reguli simple ce pot fi introduse cu usurinta in rutina noastra zilnica de demachiere. Puteti incepe chiar din aceasta seara!

Folosim acelasi servetel demachiant pentru demachierea intregii fete. Make-up artistii ne spun ca nu este bine sa ne demachiem intreaga fata cu acelasi servetel. In primul rand, pentru simplul motiv ca, aducand machiajul ochilor pe intreaga fata, ne blocam inutil porii. In al doilea rand, pentru ca pot ramane reziduuri pe pielea fetei. Pentru o curatare impecabila a tenului, ne este recomandata asadar folosirea mai multor servetele.

Nu ne spalam tenul dupa folosirea servetelelor demachiante. In compozitia servetelelor demachiante se folosesc ingrediente chimice care au rolul de a face procesul de demachiere mai usor, dar acestea lasa in urma lor reziduuri. Spalatul fetei, dupa demachierea cu servetele, te asigura ca orice urma de murdarie, de machiaj, chimicale sunt indepartate si astfel se evita uscarea pielii.

Citeste continuarea pe Kfetele.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre