Dieta LA Weight Loss Diet Centers

/ / Modificat: 2013-07-09
Dieta LA Weight Loss Diet Centers

Dieta LA Weight Loss Diet Centers

Dieta LA Weight Loss Diet Centers a fost conceputa special pentru a atrage persoanele fascinate de Hollywood, de reclamele stralucitoare si promisiunile de slabire rapida si dramatica. Dieta LA Weight Loss Centers este un plan care ofera un regim personalizat si consiliere.

Dieta consta in alimente de la supermarket, dar si produse ale companiei LA Weight Loss Diet Centers, printre care batoane de slabit, sucuri si snacksuri. Doritorii pot beneficia de planuri de meniu, sfaturi, retete, newsletter lunar si intalniri cu consilieri.

Nu sunt nici puncte, nici calorii de calculat. Dieta LA Weight Loss mizeaza pe un plan de slabit rational, pe termen lung, prin controlul portiilor si urmarirea greutatii.

Clientii completeaza chestionare detaliate cu privire la orice, de la obiceiurile alimentare la atasamentul emotional fata de mancare. Consilierii intervieveaza clientii si prescriu un plan detaliat pe portii, nu pe calorii.

Clientii sunt incurajati sa tina un jurnal alimentar si sa viziteze centrele companiei pentru a fi cantariti. Au sprijin si din partea consilierilor, care nu sunt nutritionisti, ci fosti clienti educati de dieticienii companiei, explica Jennifer Boyer, director de dezvoltare la LA Weight Loss Centers.

Suplimentele alimentare, snacksurile si batoanele de slabit sunt comercializate doar in centrele companiei si sunt disponibile doar clientilor. LA Weight Loss a fost criticata deoarece consilierii isi iau comisioane in functie de cate produse vand.

Toate suplimentele sunt optionale, insa consilierii le recomanda calduros. "Consilierii nostri vizeaza indeplinirea nevoilor personale ale clientilor si unii clienti au nevoie de ele, altii pot sa reuseasca fara ele" se apara Boyer.

Cat de mult cheltuiesti pe aceasta dieta depinde de numarul de suplimente, batoane, pe care alegi sa le cumperi, si de taxa de inregistrare, care variaza de la centru la centru.

Fondata in 1989, compania s-a
infiintat in urma cu patru ani si si-a redenumit unele centre. Compania cunoscuta sub numele de LA Weight Loss Centers este constituita in intregime din centre in franciza.

Ce poti sa mananci

Clientii sunt rugati sa aleaga mancaruri sanatoase, insa li se permite sa manance majoritatea alimentelor, atata vreme cat tin portiile sub control. Sarea este restrictionata la 2.100 de miligrame zilnic. Zaharul si dulciurile sunt excluse pana la faza de intretinere, cand sunt reintroduse treptat in alimentatie. Cafeaua este permisa, la fel ca si o singura bautura alcoolica, de trei ori pe saptamana.

Planul dietei LA Weight Loss Centers vizeaza o alimentatie in care carbohidratii sa ocupe 50%-55% din alimentatie, proteinele 25%-30% si grasimea 20%-25%.

Iata un exemplu de zi tipica, cu 1.500 de calorii pe zi.

Mic-dejun: 3/4 cana de fulgi de porumb, 250 ml lapte batut si 3/4 cana de afine

• Pranz: 125 grame de ton in saramura, 1 lingura de maioneza light, 1 felie de paine de secara, 1 1/4 cana de bucati de pepene

• Gustare: Lemon LA Lite (produs al companiei), 1 banana mica si 250 ml iaurt slab

• Cina: 125 grame de creveti, 1 cana de fasole verde si 1 lingura de margarina cu continut scazut de grasime

• Gustare: Chocolate caramel LA Lite (produs al companiei) si 1/2 cana de branza de vaci

"Planul nostru este foarte flexibil - le permite clientilor sa iasa in oras la restaurant, sa mearga la evenimente, sa-si prepare singuri mancarea atata vreme cat adera la planurile noastre recomandate pentru meniu" spune Boyer.

Cum functioneaza

Meniurile LA Weight Loss Centers tintesc spre un aport caloric de la 1.200 de calorii la 2.400, si sunt impartite in trei faze.

Faza unu este destinata scaderii in greutate. Clientilor li se comunica nivelul caloriilor zilnice. In aceasta perioada, se intalnesc cu consilierii de trei ori pe saptamana pentru sprijin, sfaturi, educatie, antrenament, cantariri si alegeri alimentare.

Faza doi este o perioada de sase saptamani de stabilizare la care trec clientii care si-au indeplinit scopurile de slabire. Caloriile cresc usor si clientii fac doar doua vizite pe saptamana la biroul consilierilor.

Ultima faza este intretinerea. Clientii sunt incurajati sa se intalneasca cu consilierii o data pe saptamana si sa ramana in program cel putin un an, pentru a se asigura ca nu iau din nou in greutate.

Activitatea fizica este incurajata, insa nu sunt programe individualizate.

Ce spun expertii

Planul de baza al dietei LA Weight Loss, de control al portiilor si de a manca mai multe fructe, legume, proteine cu continut scazut de grasimi, mai putina sare, grasime si zahar, este sanatos si corespunde cu recomandarile organizatiilor de sanatate. Se poate pierde din greutate astfel, daca se adauga si exercitii fizice.

Purtatorul de cuvant al American Dietetic Association, Milton Stokes, avertizeaza insa impotriva produselor companiei. "De fiecare data cand o companie impinge cu forta un produs trebuie sa sune o alarma, pentru ca nu exista pastile magice sau potiuni care sa te ajute sa slabesti. Este vorba despre schimbarea stilului de viata, nu despre suplimente si batoane de slabit. Exista prea putine dovezi ca acestea ar functiona" spune el.

Edee Hogan, consultant nutritionist in Washington, D.C., este de parere ca oamenii nu trebuie sa "cedeze in fata consilierilor care traiesc din comisioanele de vanzare a produselor LA Weight Loss Centers".

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Diete Diete de slabit

Articole recomandate

Citeste si despre