Cu rezultate uimitoare, de peste -15 kg in 6 luni, Anca Alungulesei integreaza HIPNOTERAPIA in Psiho-Dieta

/ / Modificat: 2023-03-21
Cu rezultate uimitoare, de peste -15 kg in 6 luni, Anca Alungulesei integreaza HIPNOTERAPIA in Psiho-Dieta

Anca Alungulesei, terapeut in nutritie, cu o expertiza de peste 10 ani in studiul alimentatiei sanatoase, a integrat HIPNOTERAPIA, ca instrument de lucru care in peste 90% din cazuri a dus la rezultate de slabire de peste -15 kg in 6 luni, in PSIHO-DIETA, metoda originala si integrativa de slabit cu rezultate pe viata.

„NU felurile de mancare pe care le asezam in farfurie sunt responsabile pentru ingrasare, ci obiceiurile alimentare si tiparele mentale care isi au originea in subconstient. Studiile in nutritie si neurostiinte si experienta de lucru cu sute de persoane care, indiferent de eforturi, nu reusesc sa slabeasca, mi-au relevat faptul ca hipnoza este esentiala in sustinerea procesului de slabire, pentru ca astfel reusim sa rescriem tiparele gresit imprimate in subconstient care blocheaza procesul de slabire.”, sustine Anca Alungulesei care a devenit, in 2022, si hipnoterapeut certificat in terapia transformationala rapida (RTT), fondata de Marisa Peer, certificare obtinuta in Anglia. 

PSIHO-DIETA, metoda creata de Anca Alungulesei, este un proces progresiv care are 6 etape: Identificare-Intelegere-Reparatie-Integrare-Schimbare-Rezultat prin care se urmareste identificarea cauzei reale a greutatii si a comportamentului alimentar pentru a schimba perceptia omului asupra mancarii, a greutatii si a propriului corp si a avea rezultatele dorite. 

„Eu folosesc Hipnoterapia pe toata perioada procesului de 6 luni de Psiho-Dieta, pentru ca am inteles ca cel mai important este sa conduc persoana cu care lucrez la un alt nivel de intelegere in care nu ceea ce mananc sau ce alimente combin este important, ci „De ce mananc in acest fel? Ce parte din mine ma impinge sa ma comport astfel cu mine? De ce nu reusesc desi, rational si constient imi propun, imi doresc si chiar fac niste actiuni in aceasta directie? De ce rezultatul nu este pe masura efortului depus de mine”. Astfel, plecam de la identificarea cauzei reale a greutatii si a comportamentului alimentar si apoi lucram impreuna la schimbarea automatismelor subconstiente legate de mancare, corp si greutate prin construirea si sustinerea unora noi. Abia dupa aceasta constientizare, urmeaza etape care implica schimbari in propriile alegerile alimentare. Atata timp cat nu intelegem cu adevarat, adica, nu aducem din subconstient in constient momentul 0 al formarii perceptiei distorsionate legate de mancare, corp si greutate, aceasta problema NU se va rezolva niciodata cu adevarat.”, considera Anca Alungulesei pentru care cel mai mare beneficiu al hipnoterapiei ca instrument in Psiho-Dieta il reprezinta identificarea cauzei reale a problemei de greutate cu care se confrunta persoana. 

In 6 luni de Psiho-Dieta, conform datelor inregistrate de Anca Alungulesei in lucrul cu sute de persoane, oricine trece printr-un proces complet de autocunoastere, in urma caruia devine un consumator moderat, indiferent si selectiv la alimentele sabotoare pentru silueta, are rezultate pe cantar cuprinse intre -15 si -30 de kg, obtine imbunatatirea parametrilor de sanatate si cresterea stimei de sine si a increderii in propria putere si valoare. 

„Intelegerea reprezinta adevarata putere, iar intelegerea reala a povestii personale a kilogramelor reprezinta pe parcursul celor 6 luni calatoria de vindecare a greutatii. Punem baze noi in locul celor vechi construite in copilarie, integram noi convingeri imputernicitoare despre mancare, corp si greutate si facem toate aceste schimbari prin crearea unui spatiu de siguranta si incredere in acest proces al schimbarii. Iar rezultatele acestui proces interior se vad cu usurinta pe corpul fizic, in minusul aratat pe cantar si in minus de centimetri dar, cel mai important parametru, ca rezultat vizibil si masurabil, il reprezinta schimbarea, fara efort, a comportamentului alimentar. De cand am introdus Hipnoterapia ca instrument in Psiho-Dieta, rata de succes a crescut foarte mult, iar cel mai revelator aspect este ca in 90% din toate cazurile abordate pana acum, NU mancarea a iesit la iveala ca fiind factorul determinant care a ingrasat persoana, ci un tipar mental si emotional creat in jurul nevoii interioare de a se simti Mare, putand, astfel, sa rescriem impreuna, in coordonate eliberatoare, o noua poveste a greutatii corporale”, a dezvaluit Anca Alungulesei, a carei formare profesionala a inceput cu 10 ani in urma pentru a gasi o modalitate sustenabila prin care sa ajute oamenii sa-si recastige, fara efort si definitiv, greutatea optima. 

Anca Alungulesei este: terapeut in nutritie, format in Romania si Spania, hipnoterapeut certificat in terapia transformationala rapida (RTT), fondata de Marisa Peer, certificare obtinuta in Anglia, cerficata in Neuroplasticity – Rewire your brain for success (America), practician de medicina complementara, acreditata de UPMCA, Terapeut & Coach Theta Healing si in curs de certificare Coach Practicant la  NeuroMindfulness® Institute din Franta. In 2022, Anca Alungulesei a castigat premiul international Best Nutrition & Healthy Lifestyle Personality, in cadrul Healthcare & Pharmaceutical Awards, organizate si decernate in Marea Britanie. Este primul autor din Romania care a lansat o carte despre sucurile naturale: “Sanatate la Pahar. Ghid practic de introducere a sucurilor naturale in alimentatia zilnica.”, ce a fost premiata international, cu distinctia „Best in the world”, locul III, la GOURMAND AWARD.

Mai multe despre Anca Alungulesei se pot gasi pe https://www.anca-alungulesei.ro/. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Diete femei Diete de slabit Diete sanatoase

Articole recomandate

Citeste si despre