Dieta DASH, cea mai eficienta dieta din lume

/ / Modificat: 2019-02-14
Dieta DASH, cea mai eficienta dieta din lume

Dieta DASH, bogata in legume, cereale integrale si produse lactate cu continuturi scazute de grasimi, a ocupat primul loc in topul general al celor mai bune diete din lume.

Dieta DASH, bogata in legume, cereale integrale si produse lactate cu continuturi scazute de grasimi, a ocupat primul loc in topul general al celor mai bune diete din lume pentru al cincilea an consecutiv, depasind dieta Weight Watchers si dieta mediteraneana, informeaza Reuters, citat de Mediafax.

Dieta DASH, care determina o scadere a tensiunii arteriale fara administrarea de medicamente, a fost aleasa de un grup de experti in sanatate drept cea mai buna dieta pentru persoanele diagnosticate cu diabet si, totodata, cea mai buna solutie pentru o alimentatie sanatoasa, dupa cum a anuntat, marti, publicatia americana News & World Report.

Dieta DASH (Dietary Approaches to Stop Hypertension) este un tip de dieta promovat de National Heart, Lung and Blood Institute din Statele Unite ale Americii, parte din National Institutes of Health, o agentie guvernamentala din Departamentul american pentru sanatate si servicii sociale, cu scopul de a preveni si controla hipertensiunea.

Citeste continuarea pe Kfetele.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Diete Dieta

Articole recomandate

Citeste si despre