Vara, toata lumea face gratare peste gratare, fiind una dintre activitatile de vara preferate ale multor persoane, alaturi de o iesire la iarba verde. Alimentele pe care majoritatea oamenilor le pune pe gratare nu sunt deloc dietetice. Fleicile de porc, carnatii, hamburgerii si pastrama de oaie sunt tipuri de carne foarte grasa, care aduc un aport caloric crescut organismului si il predispun si la diverse afectiuni. Este recomandat sa se consume carne alba si peste la gratar, ca tipuri de carne, si sa se combine intotdeauna cu o garnitura de legume, facute pe gratar sau proaspete, sub forma de salate.
Taguri Alimentatie vara Diete slabit
Citeste si despre
Articole recomandate
O noua bursa pentru elevi in anul scolar 2024-2025! Scolarii cu rezultate...
Subiecte Evaluare Nationala clasa a II-a. Elevii clasei a II-a au sustinut...
Care este rolul Evaluarilor Nationale de la clasele a II-a, a IV-a si a VI-a...
Evaluarea Nationala clasa a II-a 2024. Elevii au sustinut proba la limba si...
Barbatul omorat in bataie de 2 tineri, langa parcul Crangasi, a incercat sa...
Mai multe noutatiDiana-Maria Dan
SPECIALISTUL RASPUNDE: Regimul alimentar dupa extirparea diverticului Meckel
Afla mai multe3 retete de avocado pentru copii
Chiftele de curcan cu legume
Gustare sanatoasa din mere
Piure de somon cu mere si rosii
Vezi toate retetele