Barbatul omorat in bataie de 2 tineri, langa parcul Crangasi, a incercat sa le apere pe fiicele sale vitrege

/ / Modificat: 2024-05-15
Barbatul omorat in bataie de 2 tineri, langa parcul Crangasi, a incercat sa le apere pe fiicele sale vitrege

Un barbat in varsta de 46 de ani a murit, marti seara, in urma unui conflict cu doi tineri, de 16 si 20 de ani, in apropierea parcului Crangasi din Capitala. Potrivit Digi24.ro, victima a incercat sa apere doua fete, fiicele iubitei lui, care il insoteau.

Tragedia a avut loc in fata uneia dintre intrarile in parcul Crangasi. Barbatul mergea la plimbare cu cele doua fiice ale iubitei lui cand un grup de doi tineri si alte patru fete au inceput sa le hartuiasca pe cele doua.

Potrivit News.ro, s-a ajuns la acest scandal dupa ce mai adolescente au vrut sa o bata pe o alta, in parc, si au venit insotite de mai multi tineri, pentru a o agresa pe fata. Fata care urma sa fie batuta a aflat si a venit in parc si tatal ei vitreg, partenerul de viata al mamei sale, pentru a discuta cu cei care voiau sa o agreseze. Fetele au discutat amiabil, insa baietii s-au luat la cearta. Tatal vitreg al celor doua fete le-a luat acestora apararea, ceea ce i-a enervat pe baietii din grup, care au revenit inarmati cu bate si l-au lovit mortal in cap.

Medicii au incercat timp de doua ore sa il resusciteze pe barbatul de 46 de ani insa, din pacate, acesta nu a mai avut nicio sansa. Agresorii au fost identificati, gasiti si dusi la sectia de politie. Ei erau cunoscuti ca persoane agresive.

VIDEO. Momentul teribil in care victima este lovita cu batele

O camera de bord a surprins momentul in care barbatul este lovit cu brutalitate, cu batele, de catre cei doi atacatori, in timp ce victima este cazuta in mijlocul unei intersectii, printre masini.

In imaginile video se vede clar cum barbatul de 46 de ani este lovit violent cu batele de catre cei doi tineri. Acestia i-au aplicat victimei „numeroase lovituri cu obiecte contondente - araci din lemn pe care i-au luat de apropiere”, spun procurorii. Potrivit acestora, barbatul a fost lovit in special in zona capului, suferind leziuni care i-au provocat decesul.

Cei doi atacatori au fost retinuti si urmeaza sa fie dusi in instanta cu propunerea de arestare preventiva pentru infractiunile de omor si tulburare a ordinii si linistii publice.

  • Surse: hotnews.ro, news.ro, digi24.ro
  • Foto: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Barbat Bataie Adolescenti

Articole recomandate

Citeste si despre