Pantofi de primavara comozi pentru mamici. Tendinte si recomandari

/ / Modificat: 2012-05-09
Pantofi de primavara comozi pentru mamici. Tendinte si recomandari

Pantofii in tendinte pentru primavara lui 2012 sunt sic, veseli si colorati. In materie de incaltari comode, predomina tocurile, platformele, dar si mocasinii sau balerinii. Principalul criteriu de selectie a pantofilor dupa care se orienteaza mamicile este comoditatea. Cum impaci confortul cu moda? Simplu! In cateva recomandari care imbina perfect nevoile unei mamici active si mereu in alerta, cu eleganta si rafinamentul!

Tocuri comode si seducatoare

Cine zicea ca tocurile sunt incomode si ca nu pot fi purtate de femei active, mereu pe fuga, s-a inselat!

Exista tocuri comode, trebuie doar sa fii inspirata si sa cauti pantofii potriviti pentru tine!

Cei de la Deichmann surprind primavara in culorii vii si combinatii cromatice seducatoare prin pantofi cu toc pe care orice mamica ii poate purta, oricat de activa ar fi.

pumps-deichman

Pumps, 119 lei, deichmann.com

Pentru zilele calduroase de primavara, in care soarele iese curajos dintre nori, magazinul La Redoute iti face o propunere "pe tocuri" de nerefuzat.

Pantofii rosii decupati, facuti pe modelul sandalelor de vara, din piele intoarsa, sunt creati pe un calapod extrem de comod, iar tocul lor gros te ajuta sa pasesti usor si fara efort.

la-redoute-rosii

Pantofi, 339 lei, laredoute.ro

Balerini, Mocasini, Pantofi Oxford

Balerinii, mocasinii sau pantofii Oxford sunt incaltarile care raman in tendinte in aceasta primavara, in special pentru tinutele de zi.

Elementul de noutate cu care vin designerii consta in culorile puternice ale acestor incaltari, precum si in combinatiile cromatice indraznete.

Imprimeurile florale sau bulinele care se regasesc in general in haine sunt adaptate si transpuse in acest sezon pe pantofii de zi, facandu-i extrem de veseli si haiosi.

Deichmann.ro s-a aliniat tendintelor, astfel ca regasesti in magazin o multime de modele de balerini sau mocasini colorati, convenabili si la moda, dar mai ales inflorati, spre care sa te orientezi in aceasta primavara.

balerini-deichmann

 Balerini, 79 lei, deichmann.ro

Hotstepper.ro iti propune o gama variata de mocasini si balerini, dar si de pantofi cu toc, intr-o explozie de culori vii si combinatii cromatice extrem de simpatice.

Mocasinii sau pantofii Oxford sunt unele dintre modelele comode de incaltari din care ai de ales in aceasta primavara. Sunt o combinatie de sport-elegant, usor de purtat si asortat cu o multime de tinute de zi.

mocasini-hotstepper

Mocasini, 290 lei, hotstepper.ro

Platforme

Platformele raman in tendintele primaverii si vor putea fi purtate si in vara, cand revin la moda sandalele cu talpa ortopedica.

In acest sezon, creatorii propun pantofii, mocasinii sau balerinii colorati si cu platforma.

La Redoute pune la dispozitia ta o pereche simpatica de astfel de balerini roz, pentru drumurile zilnice pe care le ai de facut, dar si pentru plimbarile indelungate impreuna cu bebelusul tau.

platforme-la-redoute 

Balerini cu platforma, 119.99 lei, laredoute.ro

Si Deichmann.ro vine cu o colectie de platforme gandita special pentru comoditatea ta, dar si pentru aspectul sic pe care vrei sa il ai zi de zi.

Pantofii cu platforma scot orice tinuta din banal, ii dau un aer usor sofisticat, dar nu foarte elegant. Sunt un accent de feminitate in orice tinuta, iar in aceasta primavara sunt la putere.

platforme-deichmann 

Pantofi cu platforma, 119 lei, deichmann.ro

Care este modelul de incaltaminte in care te simti cel mai bine? Ce spui de tendintele acestui sezon? Impartaseste-te opiniile tale in sectiunea de comentarii de mai jos.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Incaltaminte comoda Pantofi comozi

Articole recomandate

Citeste si despre