Cizme de iarna pentru copilul tau - Ce ar trebui sa iau in considerare cand aleg?

/ / Modificat: 2021-11-26
Cizme de iarna pentru copilul tau - Ce ar trebui sa iau in considerare cand aleg?

Achizitia cizmelor de iarna, in special pentru copii, reprezinta o alegere pe cat de simpla, pe atat de complicata. Versatilitatea modelelor, preferintele copiilor si siguranta pe care cizmele trebuie sa le-o ofere, reprezinta pentru parinti o sarcina importanta. Atunci cand alegeti o pereche de cizme iarna copii, trebuie sa aveti in vedere unde le va purta, daca sunt pentru purtarea zilnica la scoala sau daca le va purta atat pe ploaie, cat si pe zapada, in tinute sportive, casual sau formale.

Cum sa alegi tipul potrivit de cizme de iarna?

Datorita versatilitatii oferite de modele de incaltaminte pentru copii, atunci cand alegi o pereche de cizme iarna copii, trebuie avut in vedere ca aceasta sa dispuna de o talpa flexibila, groasa, sa fie imblanite, sa nu fie fixe pe picior, dar sa aiba totusi marimea potrivita. 

Confortul copiilor este cel mai important pentru un parinte. Alegand marimea potrivita pentru cizmele de iarna, piciorul acestora va adopta o pozitie stabila si confortabila in timpul mersului. Sustinerea gleznei si suficient spatiu in zona degetelor este o caracteristica necesara a cizmelor potrivite. Magazinul online CCC dispune de o gama larga de modele de cizme de iarna pentru copii, cizme la moda, confortabile, in toate culorile si dimensiunile, astfel incat sa satisfaca cele mai aprige dorinte. Mergeti cu cei mici in magazinele fizice CCC, lasati-i sa-si aleaga si sa probeze modelele preferate din colectia de iarna 2021-2022 si sa se bucure de libertatea de pe cizmele nou-achizitionate le-o va oferi. 

De asemenea, daca cizmele vor fi fixe pe picior, incercati sa alegeti o pereche cu cel putin jumatate de numar mai mare, fiindca in perioada de iarna, cand temperaturile vor fi extrem de scazute, va fi necesara o pereche de sosete mai groase. 

Talpa viitoarelor cizme este importanta. Aceasta trebuie sa fie flexibila si groasa, pentru un mers confortabil si comod. in acelasi timp o talpa antiderapanta este menita a evita alunecarea copiilor atunci cand sunt in miscare. Cizmele cu o talpa solida sunt perfecte pentru perioada cu zapada si gheata. 

Cizmele imblanite sunt indispensabile atunci cand afara este frig. Acestea vor asigura caldura necesara atunci cand cel mic petrece mult timp in aer liber. Cizmele de iarna din piele naturala sunt recomandate celor mici, datorita impermeabilitatii, dar si durabilitatii materialului. Acestea permit piciorului sa respire, dar in acelasi timp il vor proteja de intemperii si vor asigura un confort termic ridicat. 

Ce modele de cizme pentru copii sunt la moda sezonul acesta? 

Cizmele pentru copii sunt intalnite intr-o gama extrem de larga, in toate culorile, formele si texturile posibile, cu fermoar, siret sau scai, imprimeuri cu personajele animate preferate, din piele mata, lucioasa sau intoarsa. Desi au un design si aspect elegant si in tendinte, unele modele dispun de anumite caracteristici imperios necesare pentru o pereche de cizme pentru iarna.

Cizmele din piele naturala reprezinta alegerea potrivita fiindca ofera un grad ridicat de impermeabilitate dar si un aspect luxos, elegant si aparte intregii tinute. Pentru un look cu un aspect mai aparte, puteti opta pentru modele ce beneficiaza de cusaturi subtile sau insertii de piele lucioasa cu piele mata.

Cele mai potrivite sunt cizmele in culori inchise. Acestea sunt ideale pentru scoala sau pentru anumite evenimente unde tinuta este mai formala. 

Cizmele imblanite, indiferent de model sau culoare, sunt cele mai recomandate in cazul copiilor, intrucat degetele, fie ca ne referim la cele de la picioare, sau cele de la maini, sunt primele care se racesc. 

O pereche de cizme ce beneficiaza de tragere direct pe picior sau cu fermoar sunt printre cele mai cautate, fiindca sunt usor de incaltat atunci cand cei mici sunt grabiti. 

O pereche de cizme de iarna pentru copii nu este un moft, ci o necesitate. Asigurati-va ca cel mic se bucura de un model calduros, ce nu permite alunecarea si ii ofera stabilitate si siguranta.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Incaltaminte copii Incaltaminte comoda Incaltaminte bebelusi

Articole recomandate

Citeste si despre