Marca franceza de outdoor cu o experienta uriasa

/ / Modificat: 2022-11-09
Marca franceza de outdoor cu o experienta uriasa

Salomon este o companie europeana de outdoor care se mandreste cu o experienta incredibil de bogata. Originile companiei dateaza din 1947, cand Georges Salomon si familia sa au deschis un mic atelier in Anency, unde fabricau ferastraie si ascuteau schiuri. Zece ani mai tarziu, sistemul patentat de fixare a schiurilor le lift a declansat o adevarata revolutie, iar marca Salomon a devenit recunoscuta in majoritatea tarilor europene. Legaturile Salomon au evoluat cu succes si i-au facut pe pasionatii de schi sa revina pentru mai mult. La aproape un deceniu de la dezvoltarea primelor sale legaturi, marca a lansat o alta revolutie, legatura cu eliberare automata a calcaiului, care a devenit baza legaturilor de schi pe care le folosim si astazi!

In anii urmatori, marca a continuat sa se extinda si in alte ramuri ale industriei schiului, creand pantofi de schi alpin si de schi fond. in anii '90, compania decide sa se extinda in activitatile montane de vara, avand in portofoliu incaltaminte si imbracaminte care cuceresc inimile excursionistilor din intreaga lume. De atunci, marca a crescut continuu si si-a extins portofoliul. Prin urmare, puteti gasi cu succes tot ceea de ce aveti nevoie in oferta sa, fie ca sunteti in cautarea unor pantofi pentru plimbarile de zi cu zi, fie pentru schi fond de competitii sau pentru schiuri mai largi.

Gama larga de produse pentru toate activitatile


Salomon are un portofoliu de produse extrem de extins. Considerat unul dintre cele mai populare produse ale sale, pantofii Salomon se adreseaza excursionistilor, alergatorilor si schiorilor. Marca a dezvoltat cu succes tehnologii de ultima ora, astfel incat produsele sale sa ofere suportul si aderenta necesare pentru fiecare pas.
Marca franceza de outdoor cu o experienta uriasa
Multe dintre solutiile companiei au fost adaptate de alte marci de-a lungul timpului. Nimeni nu mai este surprins de pantofii cu un sistem de sireturi rapide, nu-i asa? Salomon a optat pentru un sistem de tragere a sforii cu stopper care iti permite sa adaptezi instantaneu volumul pantofului dupa forma piciorului. Compozitia de cauciuc Contagrip, apartinand marcii, este sinonima cu durabilitatea superioara si aderenta maxima. Marca o foloseste intr-o gama larga de modele de incaltaminte, de la produse pentru drumetii si alergare la cizme de schi premium.

Cu toate acestea, marca Salomon nu inseamna doar incaltaminte, ci si imbracaminte si echipamente. Fiecare produs al companiei franceze este conceput pentru a fi utilizat in cele mai dure conditii. imbracamintea faciliteaza mentinerea temperaturii corporale optime si a confortului, in timp ce colectia de schiuri, legaturi si incaltaminte a marcii va va permite sa va depasiti limitele! Alegerea unor echipamente, imbracaminte si incaltaminte de cea mai buna calitate va va asigura ca acestea vor rezista timp de mai multe sezoane si va vor oferi o placere maxima.

Design modern si tehnologie fara compromisuri

Outdoor-ul nu accepta stagnarea, motiv pentru care marii producatori investesc o cantitate uriasa de timp si bani pentru ca produsele lor sa fie la moda. De asemenea, Salomon nu este diferit. Designerii creeaza si utilizeaza cele mai bune tehnologii disponibile pe piata. Acest lucru face ca produsele lor sa fie alegerea celor mai exigenti. Sportivii profesionisti care folosesc echipamentul Salomon au obtinut nenumarate premii, victorii si recorduri mondiale. De ce? Deoarece calitatea si perfectiunea fara compromisuri a produselor, le permite sa lupte pentru a parcurge si mai repede distante de fond sau schi alpin.

Marca franceza de outdoor cu o experienta uriasa

Salomon dispune de un portofoliu extrem de larg de tehnologii proprii, precum si de solutii de la cei mai respectati furnizori. Astfel, veti gasi cu succes imbracaminte si incaltaminte de marca bazata pe membrane GORE-TEX de calitate excelenta, precum si multe alte solutii pentru un confort maxim in timpul activitatii.

Modele consacrate alese de cei mai exigenti

Produsele Salomon, datorita reputatiei si sofisticarii tehnice, sunt alegerea sportivilor profesionisti si a amatorilor care cauta un echipament fara compromisuri. Multe dintre modelele lor au aproape un statut de cult, cu greu gasesti un alergator care sa nu fi auzit de seriile Speedcross sau Salomon X Ultra! Asadar, fie ca sunteti in cautare de incaltaminte, fie imbracaminte sau echipament de calitate si doriti sa va continuati pasiunea indiferent de vreme, merita sa optati pentru solutiile oferite de marca Salomon, care are o mare experienta. De 75 de ani, producatorul francez produce produse fara compromisuri, care si-au dovedit eficienta in cele mai dure conditii de pe pamant, oferindu-va sprijin si ajutandu-va sa obtineti multe, multe succese. Produsele marca Salomon sunt disponibile doar in cele mai bune magazine outdoor.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Incaltaminte Incaltaminte femei Incaltaminte comoda

Articole recomandate

Citeste si despre