• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
66 opinii
Localitate:
Brasov
Maternitate:
de stat

Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Dr. I. A. Sbarcea Maternitatea Brasov

Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Dr. I. A. Sbarcea, cunoscut si drept Maternitatea Brasov, dispune de 4 sectii de obstetrica-ginecologie si doua sectii de neonatologie.

Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Dr. I. A. Sbarcea, cunoscut si drept Maternitatea Brasov, dispune de 4 sectii de obstetrica-ginecologie si doua sectii de neonatologie.

asistenta medicala 24 din 24 de ore

sectia obstetrica - ginecologie I
compartiment gineco - oncologie, compartiment tratament infertilitati
sectia obstetrica - ginecologie II
compartiment obstetrica patologie
sectia obstetrica - ginecologie III
sectia obstetrica - ginecologie IV
compartiment medicino-fetala, compartiment gineco-oncologie, compartiment tratament infertilitati
sectia obstetrica - ginecologie V
sectia neonatologie I
compartiment terapie intensiva neonatologie, sectia neontologie II prematuri

in total 290 de paturi

colposcopie
examen citologic Papanicolau
nastere

da

cu 2 paturi si cu 3 paturi

pentru detalii si informatii puteti suna la nr de telefon 0268.477.722

taxa apartinator la nastere 200 RON
cazare confort sporit (rezerva 1 pat) ATI 100 RON
cazare confort sporit (rezerva 3 paturi) ATI 80 RON
cazare confort sporit (rezerva 1 pat) O.G.I - ET.7 120 RON
cazare confort sporit (rezerva 2 paturi) O.G.I - ET.7 100 RON
cazare confort sporit (rezerva 3 paturi) O.G.I - ET.7 80 RON
nastere (salon Orange S.N.) 150 RON

Opinii utilizatori

Destul de curat
De Dana pe 17 Octombrie 2011

Sectia OG1 etajul 7 este foarte curata, in urma cu o saptamana m-am externat dupa doua zile de supraveghere. Dl Dr. Preda Mircea este intr-adevar unul dintre cei care dovedeste ca mai exista si profesionisti. Datorita lui peste o luna vom avea bebelusul mult asteptat. Sincer inainte de internarea aceasta eram ferm convinsa ca voi naste la o clinica privata din Brasov dar acum stau sa ma gandesc pentru ca cel putin la rezervele cu plata am vazut cu ochii mei ce frumos si curat este.

Doctori
De DIANA pe 08 Septembrie 2011

Eu am nascut la maternitate cu dl. doctor Preda Mircea si vreau sa va spun ca este un medic de mota 10+, este foarte atent la ceea ce face, un foarte bun profesionist. Il recomand cu incredere.

Va rog, o parere!
De Iuli pe 12 August 2011

Am un polip endometrial destul de mare si peste 3 zile sunt programata la Dr. Sarbu pentru operatie. Imi poate spune cineva cum este acest medic in ceea ce privesc operatiile?
Multumesc anticipat!

Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Dr. I. A. Sbarcea Maternitatea Brasov
De Lol pe 20 Iunie 2011

Am nascut de doua ori in Maternitatea de la Brasov si am fost multumita de fiecare data de aproape toate "procesele" si "zonele" prin care am trecut: internarea, "receptia" si toaletarea, sala de travaliu, sala postnastere, salile de alaptare. Atat personalul, cat si felul in care aratau saloanele au fost super ok. Dezamagita am fost doar de asistentele care se ocupau de bebelusi. Pe langa faptul ca nu aratau deloc intelegere pentru o proaspata mamica, poate putin mai sensibila emotional, poate cu dureri in diferite zone, se purtau foarte dur cu bebelusii. De multe ori, bebelusii erau murdari pe fata sau la ochi cand ajungeam sa ii alaptam. De vina pentru comportamentul lor probabil ca e si varsta... In rest, ma declar multumita si recomand nasterea in maternitate. Doctorul care mi-a supravegheat ambele sarcini, deloc simple, ba dimpotriva, si cu care am si nascut este dl. dr. Moga, un om si un medic extraordinar, foarte ocupat, e drept, dar dispus sa-si faca timp la orice ora il sunam, cu o experienta vasta, care in cazul meu a fost extrem de necesara in ambele sarcini.

Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Dr. I. A. Sbarcea Maternitatea Brasov
De Anca pe 25 Mai 2011

Buna, cine imi spune si mie cat costa in maternitate in Bv o nastere normala sau o cezariana? De fapt cat ati dat la doctor? Eu trebuie sa nasc in cateva zile si sunt curioasa cat se da? Am asa o vaga idee cam cat o sa dau. Va pup!

Dr. Moga Brasov
De OANCEA MONICA pe 21 Mai 2011

Am nascut acum 2 ani si jumatate cu dr. Moga, de fapt am facut cezariana din cauza fapului ca aveam o varsta mai inaintata, acum am 40 de ani si as lua-o de la capat. Sunt mamica unui baietel extraordinar. Dr. Moga s-a purtat exemplar cu mine, foarte atent, de cate ori il apelam telefonic in timpul sarcinii si era in operatie m-a apela de fiecare data intrebandu-ma ce probleme am. Cu toate ca pe forum am vazut ca multe femei nu au o buna parere despre el, eu vi-l recomand cu caldura, este un om de toata isprava.

Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Dr. I. A. Sbarcea Maternitatea Brasov
De Georgi pe 25 Aprilie 2011

Eu am nascut de doua ori la maternitate, dar am fost foarte multumita de conditii,de personal, de doctori, avand in vedere ca nu am avut pe perioada sarcini,doctorul meu...am nascut cu cine a fost de garda...oricum toata stima si respectul pentru D-nul Dr.Podasca Cezar, un doctor de milioane, as mai vrea inca un bebel, daca da D-zeu, voi merge cu toata increderea la maternitate, nu optez ptr eva. M-ar interesa daca cineva stie, ce trebuie sa fac ca sotul meu sa asiste la nastere, unde trebuie sa ma interesez.

intrebare nastere
De Elena pe 30 Martie 2011

Buna, cum il cheama pe doctorul care te-a ajutat sa nasti natural, fara sa astepte bani?

Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Dr. I. A. Sbarcea Maternitatea Brasov
De Kitty pe 26 Martie 2011

Am nascut in mai 2010 natural. Nu intram in travaliu, au zis ca im fac mai bine cezariana, am si semnat pentru cezariana de urgenta, dar medicul meu despre care stiam dinainte ca e PRO nastere naturala, a mai facut o incercare (perdusem de cateva ore bune lichidul!) mi-a dat o injectie pentru inmuierea colului si apoi m-a controlat, colul era moale si m-a pus pe perfuzie cu oxitcina sa imi induca travaliul. Am nascut natural, m-a cusut bine, m-am refacut complet. Nu am dat niciun ban la nimeni, am fost tratata bine. Nu ma interesa mobila noua si confort de hotel, ma interesa sanatatea copilului meu si a mea! Oricum, daca Doamne fereste suferi de o complicatie in timpul travaliului te duce de urgenta la maternitate, fiindca maternitatea este dotata cu cea mai noua aparatura! si personalul are cea mai buna pregatire si experienta. Daca nu esti aroganta cu personalul de la maternitate, e la fel de politicos si amabil ca cel de la Eva, doar ca macar beneficiezi de faptul ca ai cotizat atata timp la asigurarile de sanatate din salariu. Este parerea mea, experienta mea, am vrut sa impartasesc si cu alte viitoare mamici:)
PS: nu am platit nimic pentru rezerva de 2 persoane, am stat cu o doamna (fara sa aranjez nimic dinainte), am folosit la discretie produse nivea pt ingrijirea bebelusului si igiena mea, puse la dispozitie in spital, primeam zilnic materiale curate pentru infasat, cearsaf si pijama curata, control de la medic, intrebam orice pe doamnele asistente si ele raspundeau aproape mereu si cu un zambet, mancam bine 3 mese pe zi si doua gustari si ceai, mergeam in fiecare dimineata la controlat si igienizat epiziotomia, daca nu aveai lapte iti dadeau de acolo ca sa nu ii fie foame bebelusului, si ceai anticolici. Acuma nu primeam salam de sibiu si branza brie, dar astea nu sunt importante, cine vrea tratament din asta, sa plateasca 2000 lei nasterea naturala/2500 lei cezariana la eva, si nici nu te tine 4 zile, ci dupa doua zile te si trimite acasa.

Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Dr. I. A. Sbarcea Maternitatea Brasov
De Ali pe 17 Februarie 2011

Pentru viitoarele mamici, am nascut in maternitate in noiembrie 2010, personalul e ok "nu mi-a bagat nimeni mina in buzunar" am dat o atentie doar cui si cit am vrut eu, dar sa stiti ca la fel se purtau cu toata lumea, condiitiile sunt in regula penru felul in care te simti zilele acelea ,5***** nu iau durerea cu mina , singura exceptie o fac toaletele, sunt deteriorate si urite, dar oricum nu folosesti toaleta de acolo ca pe cea de acasa, iar baie nu aveam voie sa fac dupa cezariana. E doar parerea mea.

Contact Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Dr. I. A. Sbarcea Maternitatea Brasov

Adresa

Gheorghe Baritiu, 36, Brasov, Brasov

Site www.maternitatea.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.