• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Preda Mircea Gabriel
22 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Preda Mircea Gabriel

Dr. Preda Mircea Gabriel medic specialist obstetrica ginecologie in cadrul Spitalului Clinic de Obstetrica Ginecologie "Dr.I.A.Sbarcea"

Dr. Preda Mircea Gabriel medic specialist obstetrica ginecologie in cadrul Spitalului Clinic de Obstetrica Ginecologie "Dr.I.A.Sbarcea"

chirurgie laparoscopica ginecologica;
ultrasonografie OG;
colposcopie;
histeroscopie

Obstetrica Ginecologie III

Spitalul Clinic de Obstetrica Ginecologie "Dr.I.A.Sbarcea"

Opinii utilizatori

Foarte promt
De Elena pe 22 August 2017

Anul trecut am pierdut o sarcina,domnul doctor mi-a zis inca din saptamana 8 ca e ceva in neregula cu bebe si am revenit la control dupa 2 saptamsni,dar deja sarcina se oprise din evolutie. Am fost programata pt chiuretaj si,desi anestezia nu-si facuse inca efectul,dommul doctor a inceput sa faca glume ca sa imi mai distraga atentia de la durere.interventia a fost o reusita,fara hemoragii sau alte complicatii.mu-a prescris niste injectii care mie imi provocau amorteli de maini si picioare,si am fost nevoita sa-l sun la o ora destul de tarzie(dupa 22) si mi-a spus ce sa fac si daca mai am vreo problema sa-l sun indiferent de ora .un medic bun,specialist,calm,bine dispus

Doctor care și merita toată încrederea
De Veronica pe 17 Iunie 2016

Bună ziua!eu nu pot vorbi despre sarcina deocamdată. Am început controaltele la domnul doctor tocmai pt a rămâne însărcinată. ..însă mi a descoperit anumite probleme de sănătate care impiedica acest lucru... (speram sa se ajungă și la sarcina după rezolvarea acestor probleme).Eu ma lupt deocamdată cu un posibil cancer de col uterin...Un virus care a evoluat destul de nasol și repede...partea buna este ca l a descoperit la timp...am făcut multe intervenții de succes începând din octombrie 2015....miercuri as abea o penultima sau ultima intervenție pt a elimina leziunile create de acest virus.vreau sa spun ca am totala încredere în medicul acesta....eu tot ii schimbam dar am văzut interesul sau pt mine ca și pacienta...se comporta foarte bn...și toate intervențiile care mi le a făcut s au terminat cu bn.după toate acestea ar trebui sa rămân însărcinată. Eu încerc de foarte multi ani sa rămân dar nici unul din medici nu m au ajutat...în schimb domnul doctor a început investigațiile nu făcându-mă sa iau pastilele hormonale cum făceau restul ..ci tratandu ma pe interior cum este și normal.Este un pic ocupat dar asta este dovada ca este foarte cautat...Eu am încredere și voi continua la acest medic...
Il recomand cu foarte mare incredere.

mamica
De Teodora pe 03 Mai 2016

Buna ziua mamici! As avea o intrebare. ..este o mamica care a nascut cu dl.doctor preda prin cezariana avand endometrioza? As dori sa stiu daca totul a decurs normal.cazul meu este cu endometrioza de gradul 4.va multumesc !! Stiu ca este un doctor foarte bun.

Un doctor adevarat
De Alina pe 15 Ianuarie 2016

Si eu sunt pacienta domnului doctor. In noiembrie 2014 am nascut prin cezariana o fetita minunata si sanatoasa, dl. doctor monitorizandu-mi sarcina începând din saptamana a opta. Este un medic extraordinar, un profesionist desavarsit, un om minunat. Am avut incredere deplina in el si de cate ori am ocazia il recomand din tot sufletul.

Doctor bun?
De Elena pe 08 Ianuarie 2016

Buna mamici cu burtici sau/si bebei. Va rog, daca se poate, sa imi spuneti si mie mai multe despre experientele voastre cu Dl Dr Preda Mircea.. Eu am 11 saptamani, sunt sub evidenta unui medic pe care cred ca il voi schimba.. si ma gandeam ca ma puteti ajuta, am vazut pareri f bune despre Dl Dr.. poate si un numar de contact.. ar fi minunat!
Sanatate multa!

UN DOCTOR MINUNAT
De Belivaca cornelia pe 27 Decembrie 2015

Am nascut un baietel minunat cu Domnul Doctor in anul 2006 si vreau sa spun ca DUMNEZEU mi-a scos in cale cel mai minunat om. Chiar daca s-ar duce si la Radauti si tot m-as duce dupa dansul. Ii doresc multa sanatate si multe reusite in viata .Mergeti cu foarte multa incredere la dansul si nu veti regreta.

Un doctor extraordinar
De Alina pe 11 August 2014

Este un doctor si un om extraordinar! Il recomand cu cea mai mare incredere si ii multumim pentru puiutul pe care ne-a ajutat sa il avem!

Un medic deosebit, rar de intalnit
De Erzsebet pe 05 Septembrie 2013

Este un doctor foarte bun, este de apreciat in afara de cunostintele lui medicale: amabilitatea si zambetul lui, pentru ca oricat de obosit ar fi, este amabil si zambeste, este atent la tine si iti da curaj si speranta cand ai nevoie. Sa-i dea Dumnezeul sanatate si putere sa vindece in continuare femeile si sa le ajute la nasteri, si sa se bucure de familie. Toata stima si respectul pentru el.

Dr. Preda Mircea Gabriel
De OLGA pe 06 Mai 2013

Este un doctor de nota 100, cu dansul am nascut o fetita minunata pe data de 26 aprile 2013, prin cezariana. Se vede ca tine la pacienti si ii asculta cu atentie. Ii multumesc, cu stima si respect.

Dr.Preda Mircea
De Adelina pe 26 Noiembrie 2012

Buna, fetele si eu mi-am propus impreuna cu sotul meu sa raman insarcinata in 2013. Azi am fost la prima consultatie dinainte de sarcina si convinsa de toate parerile dumneavoastra, m-am inscris la dl dr. Preda Mircea. Prima impresie a fost ok, nu te trateaza de sus, e bine. Sunt curioasa in continuare daca se poarta la fel de frumos, daca merg la maternitatea de stat, ca azi am fost la o clinica privata. Va multumesc in avans la raspunsuri!

Contact Dr. Preda Mircea Gabriel

Adresa

Gheorghe Baritiu, 36, Brasov, Brasov

Site www.maternitatea.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.