• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Sarbu Ioan
3 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Sarbu Ioan

Dr. Sarbu Ioan, medic primar obstetrica-ginecologie, Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Dr. I. A. Sbarcea.

Dr. Sarbu Ioan, medic primar obstetrica-ginecologie, Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Dr. I. A. Sbarcea.

obstetrica-ginecologie

obstetrica-ginecologie

Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Dr. I. A. Sbarcea

pentru detalii si informatii puteti suna la nr de telefon 0268.477.722

Opinii utilizatori

Multumesc
De Nicoleta Damian pe 11 Septembrie 2011

Este medicul caruia ii datorez faptul ca baietelul meu cel mic s-a nascut sanatos. Acum are opt ani si e un pusti grozav. Nu exista suficiente cuvinte pentru a-i multumi.

Dr. Sarbu Ioan
De Ignat ana pe 31 Mai 2011

Dr. Sarbu Ioan este de nota 10. Am nascut pe 22.12.2010 un baietel foarte sanatos prin cezariana. Nu il ocoliti ca este un medic foarte bun si vorbeste frumos si se poarta si frumos (cu mine asa a fost). Ii doresc multa sanatate.

Dr. Sarbu Ioan
De Florentina pe 16 August 2010

Un doctor extraordinar, ii multumesc din suflet ca mi-a salvat viata, mie si copilului meu. Un doctor de nota 10+ cu felicitari.

Contact Dr. Sarbu Ioan

Adresa

Gheorghe Baritiu, 36, Brasov, Brasov

Telefon 0268.477.722
Site www.maternitatea.ro
Email contact@maternitatea.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.