• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Badea Valeria
17 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual
; maternitate

Dr. Badea Valeria

Dr. Badea Valeria, medic primar obstetrica-ginecologie, Brasov.

Dr. Badea Valeria, medic primar obstetrica-ginecologie, Brasov.

Obstetrica-ginecologie, competente histerologie;

CMI Dr. Badea Valeria, Brasov;
Spitalul de Obstetrica-Ginecologie Dr. I. A. Sbarcea, Brasov;

Opinii utilizatori

Parere?
De Timi pe 15 Decembrie 2017

Buna seara!!!
Asi dori sa imi spuneti cum e D- na toctor Badea Valeria?
Sunt insarcinata in luna a doua?
Cat m-ar costa o nastere la ea?
Am auzit ca noaptea nu asista la nastere, si ca daca ai complicatii pe parcursul sarcinii te trimite la urgenta orice complicatie ai avea!
Astept pareri !!
Multumesc!!!

Doresc și eu numărul dansei pt o programare.
De Ștefania pe 20 Februarie 2017

As dori și eu un nr la care pot face și eu o programare !am sunat la cele 2 nr de telefon dar nu funcționează . mulțumesc!

cea mai buna doctorita din lume
De Borzos maria pe 24 Septembrie 2016

este o doctorita exceptionala am nascut doi baieti prin cezariana sanatosi cu ajutorul dansei si m-a supravegheat in totdeauna ii multumesc foarte mult doamnei doctorite Badea Valeria ca ma ajutat foarte mult

Nu o recomand!!
De Irina pe 18 Aprilie 2016

Am avut o experienta rea la dna dr din pacate...era sa mor,sa dau in septicemie din cauza ei.am fost operata de endometrioza la dansa,destul de grava tin sa precizez,am avut aderente(lipituri) aveam un ovar de 6 cm,care era lipit de intestin,eram f grav...m a operat,m a taiat,degeaba....mi a ciupit ovarele,ovarul mi l a lasat asa,infectat,lipit de intestin,m a inchis,si mi a spus ca mai mult de atat nu a avut ce face...mi a dat tratament hormonal,cu diane 35,care,pt mine nu a fost bun,am dat in hemoragie. Dupa 10 zile de sangerari,am sunat o sa ii zic,a urlat in tel la mine,ca trebuie sa las organismul sa se obisnuiasca,au trecut 14 zile,nimic,aceleasi sangerari,am sunat o,m a certat iar,si mi a zis sa astept o sapt,si apoi sa merg la ea cabinet. Si uite asa am sangerat 3 sapt,a trebuit sa ma interneze sa imi opreasca hemiragia,eram anemica,mi a facut perfuzie cu fier,si mi a zis ca ea nu are ce sa imi mai faca!!! Lipsa de profesionslism!!! Putea sa ma trimita la un medic mai competent nu sa ma lase asa. Am ajuns la cluj,ii fff multumesc dr achimas patriciu,m a salvat. Din pacate am ramas fara un ovar,dar m a salvat!!! Puteam face septicemie,si sa mor.....o fi buna pt gravide,dar atat...

Foarte buna
De Gabriela Rosiuta pe 23 August 2014

Am nascut cu dansa, o super doctorita!

O doctorita excelenta
De ELENA OZKAN pe 18 Iulie 2014

Ma numesc Elena Ozkan si am reusit sa ajung la consultatie la D-na doctor Badea si as vrea sa va spun ca este un doctor excelent cu multa rabdare, interes, mi-a explicat foarte bine ceea ce am eu si un diagnostic foarte bun. Mi-a prezentat foarte multa incredere si va recomand sa mergeti la dinsa de cite ori aveti nevoie. Este un om calm, deosebit caruia intr-adevar ii pasa de pacient.

Dr. Badea Valeria
De Cristina pe 20 Iunie 2014

Stie cineva programul cabinetului de pe Livada Vulturului a Doamnei Doctor Badea Valeria? Doresc sa fac o programare. Multumesc.

Sunt la a treia cezariana
De Adina Bacaoanu pe 10 Iunie 2014

Sunt la a treia cezariana si nu mai pot de frica as vrea sa merg si eu la dr. Badea, ultima cezariana la ea am fost si a fost ok. Un nr. de tel unde o pot gasi, va rog. Multumesc.

Informatii
De Madalina pe 11 Martie 2014

Buna dimineata!

As dori sa imi fac si eu o programare la Doamna Dr. Badea Valeria. Va rog sa ma ajutati daca se poate cu un numar de telefon si cu orarul cabinetului.

Multumesc,

Madalina

un medic excelent
De Alina pe 17 Februarie 2014

Un medic extraordinar!

Contact Dr. Badea Valeria

Adresa

Livada Vulturului, 10, Brasov, Brasov

Reper CMI
Telefon CMI: 0268.593.959;
Spital: 0268.477.722;
Site http://www.maternitatea.ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.