• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Vulcan Florin
10 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Vulcan Florin

Dr. Vulcan Florin, medic primar obstetrica-ginecologie, Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Dr. I. A. Sbarcea.

Dr. Vulcan Florin, medic primar obstetrica-ginecologie, Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Dr. I. A. Sbarcea.

obstetrica-ginecologie

obstetrica-ginecologie

Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Dr. I. A. Sbarcea

Opinii utilizatori

ALT DR BUN IN BRASOV
De JO pe 15 Martie 2018

Ce medic ginecolog recomandati in Brasov? MULTUMESC

Este Un Medic Foarte Bun!!!
De Ioana Marinescu pe 13 Martie 2018

Am fost la patru medici pana sa-l intalnesc pe Dr. Vulcan.cand am ajuns la el,a acceptat sa ma ia ca pacienta imediat.este un doctor care se implica foarte mult cu tine.mie din pacate nu mi s-a mai putut salva uterul dar cand m-am trezit din operatie l-am vazut pe domnul doctor care m-a vizitat la reanimare si a incercat sa ma linisteasca eu fiind in dureri si cu mintea confuza! apoi pe toata durata spitalizarii mele,m-a tinut sub observatie.este un doctor minunat care il recomand cu toata increderea tuturor pacientelor! i-i doresc multa sanatate si putere de a mai continua sa lucreze ca medic!

Un medic de milioane
De Elena pe 23 Ianuarie 2018

Am fost depistata cu fibrom uterin la varsta de 33 ani eram atat de ingrijorata si speriata si cautam raspunsuri si intelegere.Printr-o recomandare am ajuns la domnul doctor Vulcan Florin si pur si simplu am ramas uimita ca mai exista asemenea doctori ,asemenea profesionisti.Dupa depistarea fibromului la 5 luni domnul doctor mi-a depistat si un polip cervical care mi l-a cauterizat .Ii multumesc din inima ca a fost alaturi de mine si ca a avut grija de mine.Inainte de vocatia de doctor e un om exceptional,care iti explica cu multa rabdare si intelegere ,recomand sa mergeti cu incredere la dansul intradevar un profesionist .Va multumesc domnule doctor ca existati

Dr. Vulcan Florin
De Alexandra pe 16 August 2013

Am ajuns printr-o recomandare la dl. Dr. Vulcan Florin si am fost foarte dezamagita. Mergand la alt dr. ulterior, am vazut tot ce ar fi trebuit sa-mi zica dr. Vulcan. Dr. Vulcan este cam adormit si de pe alta planeta, nu stiu cum isi imagineaza ca unei femei la prima sarcina cu iminenta de avort, nu trebuie sa-i explici nimic?! Daca nu intrebam eu ce tratament sa fac, nu imi dadea nicio pastila; m-a intrebat ce pastile prefer dintre 2 variante? De unde sa stiu eu care sunt mai eficiente, ca nu sunt medic! L-am intrebat daca pot sa plec in concediu in starea in care eram si mi-a spus ca eu decid. Am fost la alt medic care a spus ca nu am voie sa plec nicaieri.

Printre multumiri
De Geanina pe 04 Februarie 2013

Si eu am aceeasi parere. Intr-adevar Domnul Vulcan, dincolo de meseria pe care o ia ca pe o vocatie, este om. Greu se mai gasesc oameni, in sistemul medical, unde ori se compromit, ori se izoleaza. Pentru tot binele pe care il face eu as vrea sa-i fac o mica surpriza. Daca vreti sa participati la surpriza, sa gasim o metoda de a ne contacta, eventual o adresa de mail. Nu va speriati, surpriza nu implica sacrificii materiale.

Un medic de nota 1000!
De Elena Tudor pe 04 Decembrie 2012

Datorita domnnului dr. fetita mea traieste si asta pentru ca a stiut sa aleaga momentul in care sa faca cezariana, a venit in fiecare zi la mine in spital atat inainte de nastere cat si dupa, plus ca ma incuraja de fiecare data. Multumim, domnule dr.

Dr. Vulcan Florin
De Daniela pe 27 Noiembrie 2012

Mie nu mi s-a parut deloc ok. A zis ca e de acord sa imi fie doctor pe parcursul sarcinii, dar ca nu ma asista noaptea sau in week-end (caz in care ar trebui sa imi intreb copilul cand vrea sa se nasca..sau?!?!?!?) Nu mi-a zis daca am vreo infectie in urma lamei si a testului Papanicolau. O fi fost un medic de nota 10 cand avea 30 de ani si ii placea meseria practicata, cum se vede ca e scarbit de munca.

Dr. Vulcan Florin
De Melinda pe 26 Aprilie 2011

Am nascut prin cezariana in 2004. Este un dr. de nota 10. Numai cuvinte de lauda.

Dr. Vulcan Florin
De Andre pe 17 Mai 2010

Este ok, dar nu intotdeauna dispus sa-ti dea informatii suplimentare.

Dr. Vulcan Florin
De Andy_teo pe 05 Mai 2010

Am nascut ambii copii cu dl. dr. Vulcan Florin, este un dr. de nota 10 si il recomand tuturor cu incredere.

Contact Dr. Vulcan Florin

Adresa

Gheorghe Baritiu, 36, Brasov, Brasov

Site www.maternitatea.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.