• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
66 opinii
Localitate:
Brasov
Maternitate:
de stat

Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Dr. I. A. Sbarcea Maternitatea Brasov

Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Dr. I. A. Sbarcea, cunoscut si drept Maternitatea Brasov, dispune de 4 sectii de obstetrica-ginecologie si doua sectii de neonatologie.

Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Dr. I. A. Sbarcea, cunoscut si drept Maternitatea Brasov, dispune de 4 sectii de obstetrica-ginecologie si doua sectii de neonatologie.

asistenta medicala 24 din 24 de ore

sectia obstetrica - ginecologie I
compartiment gineco - oncologie, compartiment tratament infertilitati
sectia obstetrica - ginecologie II
compartiment obstetrica patologie
sectia obstetrica - ginecologie III
sectia obstetrica - ginecologie IV
compartiment medicino-fetala, compartiment gineco-oncologie, compartiment tratament infertilitati
sectia obstetrica - ginecologie V
sectia neonatologie I
compartiment terapie intensiva neonatologie, sectia neontologie II prematuri

in total 290 de paturi

colposcopie
examen citologic Papanicolau
nastere

da

cu 2 paturi si cu 3 paturi

pentru detalii si informatii puteti suna la nr de telefon 0268.477.722

taxa apartinator la nastere 200 RON
cazare confort sporit (rezerva 1 pat) ATI 100 RON
cazare confort sporit (rezerva 3 paturi) ATI 80 RON
cazare confort sporit (rezerva 1 pat) O.G.I - ET.7 120 RON
cazare confort sporit (rezerva 2 paturi) O.G.I - ET.7 100 RON
cazare confort sporit (rezerva 3 paturi) O.G.I - ET.7 80 RON
nastere (salon Orange S.N.) 150 RON

Opinii utilizatori

proaspat mamica nemultumita
De Luminita pe 17 Iunie 2017

am nascut pe data de 22 mai iar astazi 17 iunie am fost internata deoarece nu m-au curatat bine(deloc) iar cand le-am spus ca am copilul cu cumnata acasa si nu poate sta toata ziua cu el au zis ca nu ii intereseaza. este urat din partea lor sa nu le pese de copilas ca nu o are pe mama langa el sa ii de-a sa manance(mananca doar de la san,laptele praf il da afara). este normal?????
🤔🤔🤔

nemultumit de serviciile voastre
De Claudiu pe 17 Iunie 2017

este normal ca o proaspat mamica sa fie internata dupa aproape 3 saptamani de la nastere deoarece nu a fost curatata bine dupa nastere si sa nu intereseze pe nimeni ca copilul trebuie sa stea cu tatal??

Exceptionale servicii și asistență
De Kolozsi Andreea pe 23 Mai 2017

Am născut prin cezariana un băiețel în luna noiembrie anul 2014,sarcina supravegheat întreaga perioadă și asistata la naștere de domnul doctor Preda Mircea,un om extraordinar,un profesionist desăvârșit,recomand mămicilor pe acest medic.Personalul de la Reanimare niște îngerii,foarte atenți și grijuliu.Am fost fff mulțumită de tot.

Foarte multumita
De Iuliana pe 21 Aprilie 2017

Am nascut in decembrie 2016, prin cezariana, o fetita. Doctorul a fost dl. Mircea Ticusan. Am avut o sarcina urmarita timp de 9 luni de catre dl doctor. Dupa fiecare control am plecat extrem de multumita, chiar si atunci cand erau observate diverse probleme. Dl Ticusan este un om extraordinar, un medic dedicat care explica in fiecare moment al sarcinii orice nelamurire. Pe parcursul internarii eu am fost tratata bine, nu am stat la rezerva desi as fi putut opta pentru asta, dar nu mi s-a parut necesar , conditiile din salonul obisnuit fiind normale , fara a emite pretentii. Am beneficiat de asistenta medicala obligatorie si la cerere daca a fost nevoie ( dureri dupa operatie). Internarea a durat 4 nopti. Apreciez calitatea omului Ticusan Mircea, recomand un astfel de medic!

HORROR
De ZZZ pe 04 Februarie 2017

O EXPERIENTA TRAUMATIZANTA PENTRU O VIITOARE MAMICA, RISCANTA PENTRU BEBELUS SI CEL PUTIN APASATOARE PENTRU VIITORUL TATIC !!!!

RUSINE MATERNITATEA BRASOV !!!

Multumesc celor care m-au ajutat sa il nasc pe baietelul meu
De Ulici Silvia pe 18 Decembrie 2015

am nascut pe data de 30 mai si moasa mea a fost foarte buna ii multumesc

Un om extraordinar!!!
De Gligor Elena pe 26 Iunie 2015

Buna ziua!Eu am nascut la maternitate de doua ori( 2012, 2015)si am avut norocul sa am alaturi um medic extraodinar, TUDOR IACOVACHE!Am avut doua sarcini dificile, mai ales a doua, insa datorita efortului pe care l-a depus d-nul Iacovache totul s-a terminat cu bine.Un medic exceptional, foarte bine pregatit, calm, perseverent, pe care il recomand tuturor mamicilor.Este un inger care face miracole!!!

NASTEREA COPILULUI MEU A FOST UN DEZASTRU
De BRUSTUREANU MIRELA pe 28 Aprilie 2015

Sunt extrem de dezamagita de felul in care a decurs nasterea baietelui meu. Sarcina a fost periodic sub observatie, am nascut la 38 de saptamani in conditii urate, imaginea nasterii ma bantuie si acum, dupa 7 luni. Din cauza ca moasa, asistenta care a stat langa mine a anuntat tarziu medicul ca pulsul copilului meu a scazut la 80bmp si din cauza ca nu am dat "atentia " doctorului inainte de a naste, ci dupa, nu si-a dat interesul sa nasc usor, bine si ujn copil sanatos. Din cauza traumei de la nastere, lipsa de oxigen a bebelusului a dus la HIPOACUZIE NEUROSENZORIALA PROFUNDA BILATERALA a baietelului meu . Acum are 7 luni, poarta aparat auditiv, pentru a-i stimula nervul auditiv si suntem in lista de asteptare pentru implant cohlear, care apropo, unul costa 25.000 euro, iar unul este decontat de stat(o parte, pentru ca diferenta tot noi parintii trebuie sa o scoatem de undeva). Sunt multe de spus si nu pot exprima in cuvinte durerea pe care o am in suflet pentru viata pe care o are in fata baietelul meu, care acum traieste in LINISTE.

Multumesc tuturor celor care au contribuit la nasterea, tratarea mea si a fetitei mele.
De Elena Tudor pe 02 Octombrie 2014

Am o poveste foarte lunga legata de sarcina, nastere si perioada de dupa, dar ma voi rezuma in a spune doar ca in urma Hipertensiuni aparute in timpul sarcinii am nascut la 31 sapt o minune de 800 grame. Vreau sa multumesc sincer dnul dr Vulcan Florin, tuturor celor care au fost langa mine in sala de cezariana si intregului personal (medici, asistente, infirmire) de la etajul 1 - Terapie intensiva - sectia prematuri....fara dansii fetita mea nu ar in ziua de astazi.

Imi place aceasta maternitate
De Grigoras carmen pe 13 Februarie 2014

Vreau sa va multumesc pentru aceasta ocazie de a-mi acorda sansa de a-mi exprima parerea despre maternitatea din Brasov si tin sa va laud pentru munca si eforturile pe care le faceti pentru noi femeile si mai mult imi place foarte mult de atentia pe care o acordati pacientelor si bebelusilor. Va multumesc.

Contact Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Dr. I. A. Sbarcea Maternitatea Brasov

Adresa

Gheorghe Baritiu, 36, Brasov, Brasov

Site www.maternitatea.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.