• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Cristescu Claudia Gabriela
11 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Cristescu Claudia Gabriela

Dr. Cristescu Claudia Gabriela medic primar, asistent universitar, in cadrul Spitalului Clinic de Obstetrica Ginecologie "Dr.I.A.Sbarcea".

Dr. Cristescu Claudia Gabriela medic primar, asistent universitar, in cadrul Spitalului Clinic de Obstetrica Ginecologie "Dr.I.A.Sbarcea".

colposcopie;
echografie obst. si ginecologica;
supraspecializare in gineco-oncologie

Clinica Obstetrica Ginecologie IV

Spitalul Clinic de Obstetrica Ginecologie "Dr.I.A.Sbarcea"

Opinii utilizatori

RECUNOSTINTA
De Nistor adina pe 06 Noiembrie 2017

maine sunt doi ani de cand am fost operata. Sunteti un inger!va multumesc si va respect

Dr. Cristescu Claudia Gabriela
De Taposu denisa pe 26 Iunie 2014

Ii multumesc din suflet doamnei doctor, pentru tot ce a facut pentru mine. Eu o consider ingerul meu pazitor, de la dansa am avut parte, nu numai de comunicare, ci si de multa incurajare. M-a tratat cu un respect deosebit, iar pentru cele ce o vorbesc de rau pe doamna doctor eu le spun ca eu una de ar fi sa imi pun viata in mana in mana dansei fara nicio ezitare.

Si daca s-a purtat asa frumos cu mine nu a fost pentru bani doamnelor, ci pentru ca este un medic adevarat care pune pe primul loc viata si sanatatea oamenilor. Dumnezeu sa binecuvanteze intreaga familie.

Multumesc, Doamna doctor
De DANIELA ELENA pe 30 Aprilie 2013

Multumesc din suflet, pentru ca acuma sunt bine. Dumnezeu sa va ajute si sa fie langa dumneavoastra.

Bravo
De Ileana pe 25 Decembrie 2012

Am avut o sarcina cu multe probleme complicate, am fost la zeci de controale si ecografii, mereu d-na dr. a avut disponibilitate si s-a aplecat cu mult profesionalism asupra situatieiș nicodata nu s-a grabit, nu m-a repezit, dimpotriva. Am nascut prin cezariana, la maternitate, un baietel sanatos. Operatia nici nu se mai vede si totul a fost foarte bine. Numai cuvinte de lauda d-nei dr.

Un medic excelent
De OANCEA CORINA pe 23 Octombrie 2012

Multumesc din suflet pentru tot ce a-ti facut pentru mine si pentru tot ce faceti pentru cei care au nevoie de ajutorul dvs.

Dr. Cristescu Claudia Gabriela
De Buhnici emilia pe 26 Septembrie 2012

Este un medic deosebit, cu chemare spre ceea ce face. Sa-i dea Dumnezeu sanatate ca merita.

Dr. Cristescu Claudia Gabriela
De VASII CORINA pe 30 Ianuarie 2012

Ma scuzati ca va deranjez. Ai nascut la maternitate cu doamna dr. Cristescu?

Dr. Cristescu Claudia Gabriela
De Gaby pe 23 Noiembrie 2011

Este cel mai de treaba medic. Oricine are probleme trebuie sa apeleze la dansa. Am nascut prin cezariana avand probleme si a fost un inger. Toata increderea.

Super
De Meli pe 18 Noiembrie 2011

Am fost monitorizata pe toata perioada sarcini de dr. Cristescu, avand o malformatie a fost nevoie de o cezariana si dna dr a fost foarte implicata in toata aceasta perioada. Nu am cuvinte sa-i multumesc pentru asta. In ceea ce priveste statul in fata cabinetului, este adevarat, dar cand esti inauntru si vezi ca vrea sa se asigure ca si mamica si fatul sunt bine, o intelegi. Nu te tine la usa pentru ca asa vrea ci pentru ca isi face treaba cum trebuie. Este o persoana deosebita, daca o sa mai am un copil, numai la dansa o sa merg, indiferent cat trebuie sa astept. E singurul medic, care mi-a spus ca pot ramane insarcinata si nu a avut nevoie de mii si mii de analize inainte. La ginecologi la care am fost inainte faceam multe analize si nici unul nu mi-a "descoperit" (vazut) malformatia, dupa ce am fost la dansa la trei luni am ramas insarcinata fara tratament. Pentru mine ea a fost un inger.

Dr. Cristescu Claudia Gabriela
De Elena pe 11 Aprilie 2011

Am nascut 2 copii cu dr. Cristescu, primul pe cale naturala, al 2-lea cezariana, nu am ce sa ii comentez sau sa ii reprosez, s-a purtat foarte frumos cu mine, mi-a vorbit frumos, nu am avut complicatii, operatia de cezariana nici nu se vede. Daca mai raman insarcinata cu siguranta o sa merg tot la dumneaei.

Contact Dr. Cristescu Claudia Gabriela

Adresa

Gheorghe Baritiu, 36, Brasov, Brasov

Site www.maternitatea.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.