• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Gliga Flaviu Narcis
25 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Gliga Flaviu Narcis

Dr. Gliga Flaviu Narcis, medic primar obstetrica-ginecologie, Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Dr. I. A. Sbarcea.

Dr. Gliga Flaviu Narcis, medic primar obstetrica-ginecologie, Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Dr. I. A. Sbarcea.

obstetrica-ginecologie

obstetrica-ginecologie

Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Dr. I. A. Sbarcea

Opinii utilizatori

Profesionalism 100%
De Lavinia F pe 20 Aprilie 2018

Am citit atatea comentarii negative despre dl dr Gliga încât m-am crucit, va dau cuvantul meu de onoare. Mie, personal, mi-a salvat sarcina de 2 ori, am avut 2 hemoragii, la una dintre ele chiar m-a internat si cat am fost internata, a venit personal sa ma consulte zilnic! Da, adevarat ca este foarte ocupat, adevarat ca nu sta sa te linguseasca ca alti dr care vor sa te atraga, el spune totul clar si la subiect! Daca il întrebi orice, iti raspunde cu mare drag, blândețe și pe înțelesul oricui.. Sa nu mai spun de aparatura pe care o deține în cabinet ce ii permite, alături de Profesionalism, sa depisteze orice posibilă anomalie.

Am auzit de la unele ca miroase a băutură. Sunt lucruri inventate, o fi mirosit si el o data, de două ori (nu la mine) ca tot om e, o fi fost la o nuntă sau cine stie, si evident ca i s-a pus eticheta greșită. Este atât de ,,tras in jos" pt ca nu sta sa linguseasca pacienții, dar eu prefer un dr ca el care stie ce face si cand sa faca, decat unul care mă linguseste si habar n-are de meseria lui. RECOMAND 100%!!

Dr gliga brasov
De Luncasu ioana pe 23 Iulie 2017

Pentru mine este mai presus de dumnezeu , datorita lui am 2 copii minunati , un om minunat

Neprofesionalism
De Alecsia pe 21 Iunie 2016

Am fost programata la o ora si am asteptat 4 ore fara ca sa fiu bagata in seama. La intrebarea daca mai dureaza mult raspunsul a fost ca are de facut o procedura mai complicata la o pacienta si de aia dureaza atata, dar doctorul tot se plimba prin cabinete fara a te baga in seama ca si pacient.Nu este abortabil si asteptarea la cabinetul lui privat este foarte mare. Cu parere de rau, eu am fost dezamagita si am renuntat la el. Timpul e prea pretios pentru a fi pierdut pe la "usi" pe banii tai!

Dr Gliga
De Alexandra pe 09 Iunie 2016

Este un om extraordinar si un medic foarte bun!

Nu ii voi putea multumi niciodata d-lui doctor
De ALINA FLOREA pe 09 Ianuarie 2015

Am facut multe proceduri pentru a avea copii fiind pacienta d-lui Gliga de 5 ani am respectat cu strictete sfaturile lui, si eu am trecut prin operatii gen histero, hidro, laparoscopie dar a meritat.

Am gemeni de 6 ani multumita d-lui dr. Nu am avut posibilitati financiare si am fost inteleasa, nu am dat bani si nu mint cu absolut nimic s-a comportat la fel si cu mine si cu celelalte paciente ale lui atunci cand eram internata, mi-a inspirat incredere, am incredere in el si merg cu ochii inchisi la consultatie. Va multumesc.

Un medic cu har
De Memet Enise pe 11 Ianuarie 2014

Niciodata nu ii voi putea multumi indeajuns domnului doctor Gliga pentru ca datorita interventiilor chirurgicale de care am beneficiat, azi calitatea vietii mele este foarte buna! De mai bine de zece ani sunt pacienta acestui minunat, profesionist si responsabil doctor, intotdeauna mai "destept cu 5 minute decat altii si ma felicit permanent pentru alegerea facuta. Eu, azi, datorita domniei sale ma simt "ca noua", ii urez sa fie sanatos, daca ar fi sa aiba parte de sanatate dupa cata sanatate imparte inseamna ca nu ar trebui sa fie niciodata bolnav! Sa traiasca mult si bine pentru ca avem nevoie de asemenea oameni!

Un medic cu suflet mare
De Popescu Florina pe 05 Ianuarie 2014

Multumesc din toata inima!

Cel mai bun medic
De Ana-Maria pe 08 August 2013

Dr. Gliga este un medic exceptional. M-as lasa pe mana lui cu ochii inchisi de cate ori va mai fi nevoie, fara sa pun prea multe intrebari. Este un doctor care-si cunoaste meseria si care pune suflet in tot ceea ce face! Il recomand cu toata increderea!

Dr. Gliga Flaviu Narcis
De Alina matei pe 20 Iunie 2013

Un doctor bun, am mers pe mana lui fara prea multe intrebari, era suficient sa-mi spuna ca bebe e ok. Am avut si eu o sarcina cu ceva probleme, si el mi-a dat incredere alaturi de d-na dr. Chiris Roxana. D-zeu sa le dea sanatate, am un baietel sanatos.

Multa rabdare si succesul este garantat
De Pora Manuela pe 01 Noiembrie 2012

Multa rabdare, incredere si optimism, ingredientele obligatorii necesare pentru o sarcina cu succes. Si eu am fost monitorizata de dl. dr. Gliga aproape 2 ani. Am avut foarte mare incredere in dansul si acum am un baietel de 3 ani si 8 luni si mai dorim un copil :).
Concluzie: un doctor foarte bun, dar trebuie sa ai multa rabdare pentru ca este foarte solicitat.

Contact Dr. Gliga Flaviu Narcis

Adresa

Gheorghe Baritiu, 36, Brasov, Brasov

Site www.maternitatea.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.