• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
66 opinii
Localitate:
Brasov
Maternitate:
de stat

Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Dr. I. A. Sbarcea Maternitatea Brasov

Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Dr. I. A. Sbarcea, cunoscut si drept Maternitatea Brasov, dispune de 4 sectii de obstetrica-ginecologie si doua sectii de neonatologie.

Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Dr. I. A. Sbarcea, cunoscut si drept Maternitatea Brasov, dispune de 4 sectii de obstetrica-ginecologie si doua sectii de neonatologie.

asistenta medicala 24 din 24 de ore

sectia obstetrica - ginecologie I
compartiment gineco - oncologie, compartiment tratament infertilitati
sectia obstetrica - ginecologie II
compartiment obstetrica patologie
sectia obstetrica - ginecologie III
sectia obstetrica - ginecologie IV
compartiment medicino-fetala, compartiment gineco-oncologie, compartiment tratament infertilitati
sectia obstetrica - ginecologie V
sectia neonatologie I
compartiment terapie intensiva neonatologie, sectia neontologie II prematuri

in total 290 de paturi

colposcopie
examen citologic Papanicolau
nastere

da

cu 2 paturi si cu 3 paturi

pentru detalii si informatii puteti suna la nr de telefon 0268.477.722

taxa apartinator la nastere 200 RON
cazare confort sporit (rezerva 1 pat) ATI 100 RON
cazare confort sporit (rezerva 3 paturi) ATI 80 RON
cazare confort sporit (rezerva 1 pat) O.G.I - ET.7 120 RON
cazare confort sporit (rezerva 2 paturi) O.G.I - ET.7 100 RON
cazare confort sporit (rezerva 3 paturi) O.G.I - ET.7 80 RON
nastere (salon Orange S.N.) 150 RON

Opinii utilizatori

Viitoare mamica a doua oara
De Andreea pe 02 Ianuarie 2014

Am nascut in august 2007 o fetita de 3000 grame si 50 cm . La nastere mi s-a spus ca e sanatoasa, dar dupa 3 saptamini sa aflu ca Anamaria are doua malformati grave - un rinichi foarte mic si o malformatie de tract urinar. La 7 luni dupa investigatii s-au hotarat doctorii Serban Constantin si Epure Hortensia ca fetita trebuie operata si la 4 ani i s-a scos rinichiul cel mic.

Acum. fata se simte mult mai bine, speram ca si micutul/sau micuta sa vina pe lume sanatos/sanatoasa. Sincer m-am saturat de stat prin spitale. Nu doresc la nimeni asa mare suferinta.

Un doctor bun urgent
De Mihaela pe 21 Mai 2013

Buna,ce doctori buni sunt la Ginemedica Brasov? Mentionez ca am facut testul si este pozitiv, dupa calculul meu am 4 - 5 saptamani, vreau o consultatie urgent, am mici sangerari zilnice, Sper sa nu fie ceva grav, astept sugestiile voastre, dragi mamici.

Viitoare mamica
De Adelina pe 09 Mai 2013

Buna, urmeaza sa nasc si eu in septembrie si as vrea sa o fac la maternitate. Din motive de sanatate nu pot naste natural, asa ca trebuie sa fac cezariana. Ma intereeaza si pe mine daca stiti cat mai este o cezariana la maternitate si cum se procedeaza cu rezervele, trebuie facuta programare din timp? Multumesc si sarcina usoara tuturor!

Dr. Dumitrache Anca
De Valentina pe 17 Aprilie 2013

Poate vrei sa spui Dumitrache Anca Sorana. Singura Tudorache de care am auzit are prenumele Oana sau ceva de genul si e o persoana aflata la o varsta inaintata si foarte sensibila la zgomot, tipete si se exteriorizeaza, cica foarte repede.

Am o cunostinta care a nascut cand era ea de garda si nu o recomanda nimanui. Femeie fiind ar trebui sa fie mai intelegatoare la durerile care le presupune o nastere, insa aceasta doamna doctor este asa de mult scarbita de meseria pe care o practica incat isi permite sa jigneasca pacientele aducandu-le injurii si critici la adresa momentului conceperii bebelusului, ca sa nu folosesc alti termeni, cel putin cele folosite cica de dansa.

Cu Dr. Dumitrache Anca am nascut eu in 2010, desi fusesem internata pe 2 octombrie la maternitate, dr. care era de garda nici nu m-a luat in seama pe motiv ca am doar apa rupta fara dureri. Si-a permis sa imi sugereze sa dorm, ca e foarte obosita asa ca dimineata cand a avut loc schimbul de tura Dr. Dumitrache Anca m-a luat sub observatie si pentru nu aveam contractii, mi-a indus nasterea folosind o perfuzie cu oxitocina parca si in max 35 de minute am nascut o fetita sanatoasa.

Mentionez ca nu am avut voie cu absolut nimic la mine, doar halatul dat in spital si atat si cred sau sper ca datorita acestui aspect, nimeni nu a avut asteptari de la mine.

In concluzie, nu am oferit nimic in schimbul serviciilor. La externare mi-a fost inmanata fisa de externare plus o alta fisa in care erau explicate serviciile oferite si costurile acestora suportate efectiv de catre CAS, fiind asigurata prin intermediul sotului, deoarece la vremea respectiva nu lucram.

In concluzie, spitalele raman spitale indiferent de natura lor, fie de stat, fie private, iar daca ai nesansa sa intalnesti un doctor sau un personal frustrat, tine doar de gradul lor de perceptie asupra situatiei cu care se confrunta, iar daca dansii nu fac fata, nu au dreptul sa ceara pacientelor sa faca ele fata.

Cei cu studii si cei mai informati sunt tot dansii, iar noi mamicile, suntem o mica sursa de venit pentru ei asa ca respect dr. care respecta pacientele si le trateaza omeneste, iar celorlalti care vad doar o sursa de venit in paciente (desi au salarii) si le trateaza cu ignoranta rusine sa le fie. Cei din urma sunt foarte multi, din pacate. Nastere usoara viitoarelor mamici si pici sanatosi si frumosi sa aveti!

buna
De Dragan Maria pe 28 Martie 2013

Buna. As dori sa stiu si eu daca nu ai medic la maternitate si e particular si nu mai lucreaza la maternitate, e intrat in pensie te baga cineva in seama sau nu? Multumesc.

Opinie
De Dragomir M pe 12 Februarie 2013

Ralu - ce medic ai avut? Eu am fost multumita si nu chiar, sunt insarcinata, am fost internata in urgenta, medicul meu nu a raspuns nici la telefon, nici la mesaje. Si in spital, greu te baga cineva in seama, dar pana la urma te baga. Nu prea mai am incredere in medic, daca nu vine nici cand nasc? Eu ce ma fac?

Parerea mea
De Raluca pe 05 Februarie 2013

Eu am fost foarte multumita de maternitate, de dr meu si de personal. Am nascut prin cezariana in cele din urma, deoarece nu am putut naste normal, insa am doar cuvinte bune despre tot personalul cu care am luat contact si am fost bine ingrijita fara sa dau bani.

Dr. Podasca
De Mia pe 21 Ianuarie 2013

Servus si felicitari, draga Marina, nu stiu ce sa spun. Eu am vrut sa ma programez la un control periodic, anual pe Berzei, am un nr. de telefon dar nu a raspuns nimeni, dar nu m-am grabit ca nu e graba, sper sa avem ceva raspunsuri. Daca stie cineva ceva sa spuna, va rugam, la mine nu e urgent, dar vreau sa stiu unde ma programez. Pupici.

Dr. Podasca
De Marina pe 15 Ianuarie 2013

Salut si la multi ani! Sunt din nou insarcinata, vreau sa va intreb daca stie cineva daca dr. Podasca mai este in spital si cum ajung la dansul. Am un nr. de telefon, dar nu raspunde si vreau tot la dansul. Prima sarcina a fost in grija dansului si as vrea si acum sa fie la fel. Stiam ca nu mai este nici in spital si nici la Regina Maria, doar la Eva. Daca stiti ceva, va rog sa-mi spuneti, ca am incercat sa sun si nu am raspuns. Cred ca daca am problema va raspunde. Prima data super OK. Astept orice parere si opinie, daca nu o sa raman la Iacovache am fost o data, a confirmat sarcina si pare OK si pareri bune am auzit. Va pup! Sper sa fie fata!

Cat costa o rezerva in maternitate? Cum este doctorul Sarbu?
De Crudu pe 08 Ianuarie 2013

M-ar interesa cum este domnul doctor Sarbu, ca si doctor? Cat costa rezerva? Si cat mai costa o cezariana in maternitate? Cine imi poate spune cat costa o rezerva in maternitate? Si cum este doctorul Sarbu?

Contact Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Dr. I. A. Sbarcea Maternitatea Brasov

Adresa

Gheorghe Baritiu, 36, Brasov, Brasov

Site www.maternitatea.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.