Pastele si copiii Copilul.ro

/ / Modificat: 2014-04-11
Pastele si copiii Copilul.ro

Joi, 12 aprilie 2012, am fost plecati la Valea Screzii la tabara copiilor de la Asociatia Pro Vita. Am mers acolo, dupa cum bine stiti, cu daruri de la Comunitatea Copilul.ro (multe multumiri ioaneibalescu, vavei si lui andreuk) si cu daruri trimise de parteneri: Milupa si Imparte.ro prin Vel Pitar. Campania "Pastele vine pentru toti copiii!" a pornit acum cateva saptamani in Forum, la sugestia utilizatoarelor noastre.

tabara_valea_screzii2012

Milupa ne-a trimis daruri constand in lapte praf si cereale pentru copiii mai mici de 3 ani, iar Imparte.ro prin Vel Pitar ne-a dat produse de panificatie, pentru copiii mai mari ingrijiti la Valea Screzii. Stiam numarul copiilor pentru ca Gabriela Mavrichi, fiica parintelui Tanase, ne trimisese o lista care ne-a ajutat foarte mult. Comunitatea Copilul.ro a trimis hainute si jucarii, care au umplut o masina din cele doua cu care am plecat la drum. Active Soft, compania care detine Copilul.ro, a facut posibil drumul pana la tabara copiilor.

ajutoare_valea_screzii2012

Ne-a intampinat doamna Mary, asistenta de la dispensarul taberei. Ne-au ajutat sa descarcam, apoi am stat putin de povesti. Copiii erau la locul de joaca din fata caselor, iar inauntru se facea curatenie... doar vine Pastele! Casa era primitoare si luminoasa, oamenii vorbesc frumos si cu Doamne ajuta, iar copiii sunt cuminti, ingrijiti si veseli... Nici nu-ti dai seama cand te prinde linistea locurilor...

Doamna Mary ne povesteste cum a infiintat Parintele Tanase asociatia Pro Vita, cum acum mai bine de 20 de ani a luat copiii parasiti in maternitatile din zona si i-a dus in toiul noptii la poarta crestinilor din sat, spunandu-le: „Ia copilul acesta si ingrijeste-l!”...Iar apoi au fost din ce in ce mai multi copii, au trebuit sa ridice prima casa, apoi a doua si tot asa...asociatia a crescut, numarul copiilor si al tuturor celor asistati acolo a crescut. Dar, spune doamna Mary, multumirea este deplina si mare: ei au copii multi si buni. Sunt copiii lor. Iar acesti copii isi croiesc un drum drept si bun in viata, au sansa pe care o are orice copil.

Dupa Paste vor reincepe sa isi construiasca casele care au ars in iarna. Este mult de treaba, ca intr-o mare gospodarie. Dar nimeni nu pregeta. Au copii de crescut si asta ii motiveaza sa priveasca spre ce pot face mai mult si mai bine...

biserica_tabara2012

S-ar putea sa ma repet, dar trebuie sa mai spun o data, cum probabil am facut-o si la campania de Craciun. Multumesc ca ne-ati dat sansa de a ajunge acolo. Ca ne-ati acordat increderea de a duce bucurie in numele vostru!

Era acolo, la Valea Screzii, un aer bland si bun, o lumina frumoasa si lina... Va dorim ca lumina acelor locuri si bucuria pe care am resimtit-o daruind in numele vostru, al tuturor, sa va insoteasca in zilele acestor Sarbatori!

Milupa ne-a trimis lapte Milumil Junior si cereale pentru copiii cu varste cuprinse intre 6 luni si 3 ani:

  • Milumil Junior 1+: 3 bax;
  • Milumil Junior 2+: 7 bax;
  • Milupa 7 cereale (de la 6 luni): 2 bax;
  • Milupa Vise Placute cu pere (de la 6 luni): 2 bax;
  • Milupa cereale Straciatella (de la 10 luni): 2 bax;
  • Milupa cereale Muesli Junior cu fructe (de la 1 an): 5 bax.


Imparte.ro si Vel Pitar ne-au adus pentru copiii de la Valea Screzii produse care le vor prinde foarte bine pentru masa de Sarbatoare si pentru gustarea de la scoala.

  • Rulada Almadolce – 200 de bucati;
  • Croissant vanilie – 200 de bucati;
  • Covrigei vanilati – 200 de pungi;
  • Biscuiti cu crema de cacao – 200 de pachete.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Campanie umanitara Campanie valea screzii

Articole recomandate

Citeste si despre