Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita gill's Avatar
  Membru inregistrat la
  29.04.2006
  Postari in forum
  2
  O copila de numai 8 luni a fost diagnosticata in urma unei raceli ca avand o malformatie la inima singura ei sansa de supravietuire fiind o operatie in strainatate. Suntem cu totii parinti si stim ce inseamna o astfel de veste. Daca cineva cunoaste vre-o organizatie care ar putea-o ajuta va rog scrie-ti aici. (operatia costa foarte mult) Sau orice informatie, solutie ( un doctor foarte bun cardiolog al carui diagnostic sa nu poata fi contestat-nu avem decat diagnosticul dat de 1 singur doctor) va rog scrie-ti aici. Impreuna poate reusim sa salvam o viata si sa dam o speranta parintilor.

 2. #2
  Floricica Nou Venita corynutza's Avatar
  Membru inregistrat la
  06.11.2007
  Postari in forum
  29
  Despre ce malformatie este vorba? Ati luat legatura deja cu o clinica sau un medic din strainatate si au acceptat sa o opereze pe micuta ?Daca parintii cunosc diagnosticul fetitei si suma operatiei se poate incepe o campanie. Fetita are nevoie de un medic care sa o opereze sau de o suma de bani ?
  Multa sanatate micutei si putere parintilor!

 3. #3
  Floricica Nou Venita gill's Avatar
  Membru inregistrat la
  29.04.2006
  Postari in forum
  2
  Diagnosticul pus la Grigore Alexandrescu este de miocardita hipertrofica iar doctorul de acolo a spus ca singura sansa este un transplant de cord.Parintii au primit vestea de curand si sunt total debusolati nu stiu incotro ar trebui s-o ia. Poate daca stie cineva un doctor cardiolog roman foarte bun care inainte de orice sa ateste acest diagnostic apoi daca diagnosticul se mentine si singura sansa este operatia poate exista o organizatie care sa-i ajute sa-i indrume in lupta pentru viata fetitei nu neaparat bani ci informatii unde si cui trebuie sa se adreseze.

 4. #4
  Moderator Floricica Veterana dami28elena11's Avatar
  Membru inregistrat la
  18.07.2006
  Postari in forum
  24.097
  of doamne..bietii parinti..eu decat o vorba buna pot spune
  D-zeu sa ajute parintii sa poata gasi medicul cel mai bun..Multa sanatate dorim!

 5. #5
  Floricica Veterana Vizitator's Avatar
  Membru inregistrat la
  30.11.2004
  Postari in forum
  15.891
  ce s-a mai intamplat intre timp cu bebe? speram sa fie totul bine....

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari