Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita carmen2010's Avatar
  Membru inregistrat la
  27.01.2010
  Postari in forum
  5
  Nici nu stiu cum sa incep si de unde, cert este ca au trecut 2 sapatamani cumplite de la interventie si inca am suletul pustiu. Am 34 de ani si in ianuarie am aflat ca sunt insarcinata pt prima oara nu cred ca am cuvinte sa va spun cat eram de fericita era cel mai frumos cadou de ziua mea pt ca pe 27 ianuarie sa confirmat la ecograf insa fericirea nu a fost de lunga durata pt ca pe 25 februarie medicul mi-a spus ca sarcina sa oprit din evolutie si ca in general nu se stie motivul, ce sa spun nu mai aveam aier si abia am asteptat sa ies din cabinet sa pot plange. Pe 26 s-a facut interventia nu stiu sa spun daca a fost greu sau nu cert este ca zilele ce au urmat sunt din ce in ce mai grele. Plang ori de cate ori imi aduc aminte sau vad un copil incep sa cred ca am nevoie de sfatul unui psiholog ce ma sfatuiti? Multumesc anticipat pe timpul acordat.

 2. #2
  Floricica Nou Venita gabitzadulce's Avatar
  Membru inregistrat la
  30.11.2008
  Postari in forum
  11
  sarcina dezvoltata peste sarcina moarta ?

  cum este posibil ca o femeie careia in octombrie sarcina i-a incetat in evolutie la aproximativ 38 saptamani , acesteia fiindus indus travaliul , sa nasca peste 5 luni adica in 4 martie un fat de 3,300kg?

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari