Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita adina_maria's Avatar
  Membru inregistrat la
  01.02.2013
  Postari in forum
  8

  Exclamatie Pierdere de lichid amniotic?

  Buna mamici am 16 saptamani de sarcina, am observat pe chilot o secretie apoasa pe langa secretie normala. Sa fie un semn de ingrijorare, e vreun semn ca pierd lichid amniotic stiti ceva v-ati confruntatat cu asa ceva ?

 2. #2
  Floricica Avansata GeorgianaR's Avatar
  Membru inregistrat la
  25.03.2013
  Postari in forum
  1.999
  Adina,eu am pierdut sarcina la 15 saptamani,din cauza rupturii premature de membrane.Nu stiu ce sa zic in cazul tau,cel mai bine suna medicul si spune-i temerea ta,e posibil sa fie si pierdere involuntara de urina sau,pur si simplu,transpiratie.Lichidul amniotic este incolor,transparent si fara miros.Pentru a fi mai sigura,foloseste vata medicinala,nu absorbant zilnic,asa vei vedea sigur.Cu cateva zile inainte de a pierde lichidul,imi amintesc sa fi vazut si eu pe absorbant ceva asemanator,dar nu este o regula sa fie asa si in cazul tau.Doamne ajuta sa vii cu vesti bune!Tine-ma la curent.

 3. #3
  Floricica Avansata GeorgianaR's Avatar
  Membru inregistrat la
  25.03.2013
  Postari in forum
  1.999
  Adina,ai fost la medic?Cum mai esti?

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari