Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita corinuta2010's Avatar
  Membru inregistrat la
  31.10.2010
  Postari in forum
  1

  Foarte Bine Doctor ginecolog din Arad

  eu am nascut pe data de 09.08.2011 la maternitatea din arad cu domnul doctor chirla cristian. un doctor deosebit din toate punctele de vedere. il recomand cu mare placere tuturor gravidelor care sunt in cautare de un doctor pt a fi supravegheate pe perioada sarcinii, il recomand tuturor femeilor care au o problema si merg cu o oarecare groaza la medic. acest doctor stie sa vorbeasca cu pacientele, are rabdare uimitoare cu fiecare in parte, este explicit in tot ceea ce examineaza si vorbeste pe intelesul tuturora. noi ca parinti am fost extraordinar de multumiti de dansul si chiar ne-am gandit ca vom mai face un copil, ca ne-a mers foarte bine cu sarcina si a fost foarte usor.pt orice intrebari eu va voi raspunde.

 2. #2
  Floricica Nou Venita Viorica_Vuculescu's Avatar
  Membru inregistrat la
  29.08.2012
  Postari in forum
  1
  Buna, eu am fost operata de domnul doctor Chirla Cristian si intradevar este un medic deosebit. Il recomand cu toata increderea!!!

Cuvinte cheie pentru acest topic

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari