Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Cu Vechime gabitzza's Avatar
  Membru inregistrat la
  05.10.2007
  Localitate
  Bucuresti
  Postari in forum
  7.664

  Idee Ce e cu adevarat util in sarcina?

  As vrea sa facem impreuna o listuta cu ce este cu adevarat importanat in sarcina, ce este util si necesar si ce poate fi "optional" ca sa ajuta viitoarele mamici sa ia decizii informate fara a fi obligate sa faca niste cheltuieli suplimentare care nu sunt necesare.

  Eu personal consider de maxima imporanta ecografiile, morfologiile fetale care pe langa factorul emotional pentru ca iti poti vedea minunea din burtica (si este unul dintre cele mai frumoase momente din sarcina) medicul poate face masuratori, poate analiza in detaliu fiecare oscior, muschi organ al lui bebe pentru a se asigura ca totul este ok.

  Apoi consider iar ca sunt necesare celulele stem. Noi am vazut recoltarea de celule stem ca pe o investitie, o asigurare. Am gandit ca in cazul in care Doamne-Fereste se va intampla ceva cu copilul nostru si nu vom avea aceste celule, vom plati poate de 10 ori mai mult decat am platii pentru recoltare.

  Ce nu consider necesare sunt umidificatoarele sau dezumidificatoarele pentru ca viitoarea mamica isi poate crea atmosfera si fara aceste aparate prin metodele clasice . Pernele pentru gavide, desi sunt extrem de eficiente nu le consider o necesitate, poti folosi si pui de pernuta pe care sa ii asezi pe unde este nevoie. Nu sunt la fel de eficienti insa sunt mult mai putin costisitori.

  Voi ce credeti ca este cu adevarat util in periaoda de sarcina?

 2. #2
  Moderator Floricica Debutanta snowdance22's Avatar
  Membru inregistrat la
  23.08.2010
  Localitate
  Alicante
  Postari in forum
  1.161
  bineinteles ca analizele pentru a te asigura ca totul este in ordine cu bebe si cu tine raman pe primul loc. apoi, cred ca stabilitatea emotionala, intelegerea cu partenerul, linistea sufleteasca.... si de ce sa nu recunoastem, o minima stabilitate financiara care sa iti permita sa te intretii si sa ii oferi copilului un trai decent. restul sunt detalii, cel putin pentru mine.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari