Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita ioioio's Avatar
  Membru inregistrat la
  14.11.2008
  Postari in forum
  2
  Inca nu am facut testul de sarcina, dar dupa spusele medicului de familie e posibil sa fie un inceput de sarcina, avand in vedere simptomele, aproximativ primele maxim 2 saptamani. Este insa un lucru care ma ingrijoreaza, stiind ca unele medicamente sunt interzise in timpul sarcinii. Eu am derulat filmul inapoi si am constatat ca am luat urmatoarele medicamente despre care va rog sa imi spuneti daca prezinta vreun risc pentru bebe: compozitie de 1 mg clorhidrat de benzoxon si 1 mg lidocaina (2 pastile)si ceva laxativ natural (Total Clean Colon) (2 pastile). Multumesc!

 2. #2
  Floricica Nou Venita ioioio's Avatar
  Membru inregistrat la
  14.11.2008
  Postari in forum
  2
  Pardon: era 1 mg de clorura de benzoxon si 1 mg de lidocaina clorhidrat.

 3. #3
  Floricica Nou Venita fabyanna_09042002's Avatar
  Membru inregistrat la
  24.01.2009
  Postari in forum
  17
  nici eu nu am stiut ca voi avea bebe...si am luat 3 algocalmine....problema e ca la ciclu aveam dureri f mari...iar luna aceasta, crezand ca durerile sunt din cauza ca tre sa vina bebe, am luat algocalmin! e periculos? va rog sa imi raspundeti?

 4. #4
  Floricica Nou Venita mb09's Avatar
  Membru inregistrat la
  25.01.2010
  Postari in forum
  2
  Eu am facut o radioscopie, 5 zile de cefort intravenos deoarece de Craciun am facut traheobronsita urata. Pe 8 ianuarie am aflat ca sunt insarcinata in 5 saptamani. Sper sa nu fie probleme.

Cuvinte cheie pentru acest topic

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari