Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita ioana nuica's Avatar
  Membru inregistrat la
  10.02.2010
  Postari in forum
  1
  Fiul meu care are doar 9 luni arunca cu toate jucariile pt ca apoi sa le ceara inapoi. . Cum pot sa-l dezobisnuiesc de acest obicei?

 2. #2
  Floricica Nou Venita georam's Avatar
  Membru inregistrat la
  13.09.2009
  Postari in forum
  63
  salut si mie mi se mai intimpla dar se pare ca asa e o perioada.daca le arunca nu ile mai da.

 3. #3
  Floricica Nou Venita biandre's Avatar
  Membru inregistrat la
  03.02.2010
  Postari in forum
  19
  Fetelor asa se joaca ei la aceasta varsta. Si, georam ,daca nu-i mai dai lucrusoarele atunci cand le arunca,el cum se mai joaca?????????? Va doresc multa rabdare pentru ca acesta e doar inceputul!

 4. #4
  Floricica Avansata anca munteanu's Avatar
  Membru inregistrat la
  01.05.2006
  Postari in forum
  1.305
  Intrebarea este de ce vreti sa-l dezobisnuiti. Asta inseamna ca fie considerati joaca lui ca pe ceva rau, fie va deranjeaza. Este o forma de joaca si de asemenea, o forma de a va tine langa el pentru a-i da inapoi jucarile si a va implica in joaca lui. Mai incolo va va ruga sa va jucati cu el dand mingea de la unul la altul sau facand intrecere de masinute etc dar la 9 luni este prima forma de interactiune cu celalat.

 5. #5
  Floricica Avansata cryssa's Avatar
  Membru inregistrat la
  26.10.2006
  Postari in forum
  1.860
  Este inca micut prin aruncare el se joaca isi dezvolta anumite simturi si noi am trecut prin astea...vor trece si incep altele la noi rebeca are 1 an si 10 luni si nu suporta copiii de seama ei sau mai micuti doar pe cei mari care normal ca o ignora si pe ea o apuca nervii se tranteste pe jos,tipa,si nu se calmeaza prea usor..nu o alintam deloc si este ff posesiva numai ea in leagane altii nu au voie plus ca bate copiii de mie si rusine de parinti trebuie sa i anticipez fiecare miscare altfel...asa ca succes fiecare varsta are etapele sale si fiecare copil e unic..

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari