Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita alexckriss's Avatar
  Membru inregistrat la
  01.11.2006
  Postari in forum
  6
  O sa afisez maine datele medicale si conturile in care se pot face donatii pentru Nadia. Ajutati-ne sa o trimitem pe Nadia la transplant cat mai repede! iar sarbatoarea Nasterii Domnului sa fie si sarbatoarea renasterii ei!

 2. #2
  Floricica Nou Venita alexckriss's Avatar
  Membru inregistrat la
  01.11.2006
  Postari in forum
  6
  Imi cer scuze dar acum am vazut ca nu a aparut si postul meu dinainte de acesta, post in care povesteam ce s-a intamplat si pentru ce avem nevoie de ajutor. nu stiu ce s-a intamplat dar pur si simplu a disparut. cum fac sa gasesc textul ala ?

 3. #3
  Floricica Nou Venita alexckriss's Avatar
  Membru inregistrat la
  01.11.2006
  Postari in forum
  6
  Pana am energia necesara sa rescriu tot ce am scris in postul acela pierdut, va spun pe scurt ca este vorba de un apel catre voi toti, de a o ajuta pe Nadia, cumnata mea sa faca un transplant de maduva in Franta. A fost depistata anul trecut cu leucemie acuta limfoblastica, a facut tratament la care a raspuns foarte bine, dar din pacate boala a recidivat dupa un an. Din acesta cauza medicul ei a recomandat transplantul ca fiind singura ei sansa de supravietuire. Din fericire avem donator: sotul meu(fratele ei) este compatibil, dar din pacate nu avem suma necesara, care este undeva intre 100000-150000 euro. Umblam peste tot in cautare de bani, dar parca batem pasul pe loc.Iar doctorul a zis ca acum totul depinde de cat de repede adunam acesti bani, pentru ca acum Nadia este bine, boala e in remisiune dar nu se stie pentru cat timp.Stiu ca nu suntem singurii care facem acest apel, nici nu am crezut vreodata cand citeam altele asemanatoare ca vom ajunge si noi in aceeasi situatie, dar...asta este viata. Incercam sa luptam, sa ne mobilizam si sa gasim acesti bani.
  Nadia are 30 de ani, este casatorita si are o minune de fetita de 6 ani.

 4. #4
  Floricica Nou Venita alexckriss's Avatar
  Membru inregistrat la
  01.11.2006
  Postari in forum
  6
  Tocmai a fost Nadia la doctor. Analizele nu sunt deloc bune, iar i-au aparut blasti in sange, iar leucocitele si trombocitele ii scad intruna. Medicul a zis ca e o urgenta plecarea in strainatate, in cel mult 2 saptamani trebuie sa fie acolo, altfel trebuie sa inceapa aici un tratament mai dur decat toate facute pana acum, dar care va indeparta efectuarea transplantului.Din cauza banilor, a sumei mari care se cerea in Franta, am mers pe Italia. Am vorbit acolo, iar suma ceruta:120.000, chiar daca are donator. Problema este ca nu este Nadia in remisiune (ca sa ne coste mai putin transplantul) si are nevoie de tratament citostatic acolo inainte de transplant.
  Va rog din suflet ajutati-ne! Momentan avem in cont 11.000 euro, dar pana la 120.000 mai e cale lunga, care speram sa nu fie asa lunga, mai ales ca termenul maxim e 2 saptamani, in cazul in care ea rezista atata.
  Conturile deschise la BRD Cluj sunt:
  in Ron: RO53 BRDE 130S V483 8739 1300
  in Euro: RO69 BRDE 130S V604 2865 1300

 5. #5
  Floricica Nou Venita raduip's Avatar
  Membru inregistrat la
  25.03.2006
  Postari in forum
  2
  am nevoie de ajutor
  daca in 7 zile nu fac rost de 1000 ron sunt in posibilitatea de a fi data afara din casa.am fost data afara din casa de concubinul meu si acum stau cu chirie ,banii ai doresc cu imprumut dar nu gasesc sa ma imprumut la cunostinte pt 2 lunio.va rog ajutati-ma si va voi returna banii inapoi, va multumesc

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari