Ultimele discutii din forum
 1. #1
  sttel69@yahoo.com
  Guest
  Greutate exagerat de mare la un copil trebuie sa puna semne de intrebare.Mai bine un copil slab ,vioi si care se imbolnaveste mai rar decat unul gras,lenes si bolnavicios.

 2. #2
  Floricica Veterana Vizitator's Avatar
  Membru inregistrat la
  30.11.2004
  Postari in forum
  15.891
  Sunt de acord cu tine. Primii ani de viata sunt foarte importanti in viata unui copil. Alimentatia trebuie sa fie consistenta si sanatoasa si trebuie sa avem grija ce ii dam sa manance si in ce cantitati.Un copil cu o greutate foarte mare este foarte posibil sa devina un adult obez. Si atunci va fi foarte greu sa lupti cu obezitatea.

 3. #3
  Floricica Nou Venita cerasela67's Avatar
  Membru inregistrat la
  11.10.2005
  Postari in forum
  38
  Eu nu mai stiu exact ce greutate avea copilul meu la 7 luni (am notat in jurnalul ei dar acum nu-l am la indemana)insa stiu de la medic ca la 7 luni nu se pune problema obezitatii. Fetita mea tot timpul a avut 2-3 kg. in plus fata de greutatea standard care de fapt este o greutate etalon nicidecum o regula pt. toti copii. Eu zic ca inca nu e momentul sa-ti faci probleme mai ales ca este si inalt copilul tau. Vei vedea ca se va schimba. are probabil acum o perioada de acumulare iar apoi va slabi, asa a fost si cu fetita mea. Incerca totusi sa-l dezveti de mancatul noaptea care ii strica somnul.Sanatate multa!

 4. #4
  Floricica Nou Venita giulia's Avatar
  Membru inregistrat la
  21.12.2005
  Postari in forum
  4
  copilul normal ca greutate la virsta de un an trebuie sa-si tripleze greutatea de la nastere.nu exista greutate stas...si nici vorba de meniu de dieta la asa o virsta.pune-l in roticel sa umble toata ziua prin casa si asteapta sa vezi ce se intimpla dupa ce incepe sa mearga singur.fetita mea s-a nascut de 4 kg,la un an avea 12 kg.iar la doi ani cintarea15kg.au inceput bineinteles mofturile la mincare,nu o fortez,maninca cit vrea si de cite ori cere pe zi.nu sta o clipa intr-un loc iar acum la 2,3 ani are aceeasi greutate de 15 kg.nu sunt de principiul copil gras si frumos dar nici pentru dieta.mai sigur te poate linisti pediatrul la care mergi.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari