Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita eeyore's Avatar
  Membru inregistrat la
  23.01.2009
  Postari in forum
  27

  Deformarea mersului la copilul de 3 ani

  Este posibil ca si din cauza premergatorului copilul sa se fi obisnuit sa mearga pe varfuri...

 2. #2
  Floricica Nou Venita newspice's Avatar
  Membru inregistrat la
  16.02.2010
  Postari in forum
  1
  E posibil sa existe o problema reala a copilului. Mie mi se pare greu sa merg pe varfuri la 28 de ani, deci sunt foarte curios cum poate un copil de 3 ani sa faca asta. Sa-l dea la balet.

 3. #3
  Floricica Senior katrin75's Avatar
  Membru inregistrat la
  20.01.2010
  Localitate
  ORADEA
  Postari in forum
  4.709
  Baietelul meu a avut aceeasi problema. Cu timpul si-a revenit. La noi s-a normalizat la 1 an si 10 luni aproape. Dr. Mi-a spus ca copilul se simte asa in siguranta fiind obisnuit cu premergatorul. Incet s-a obisnuit fara, iar acum fuge de numa prin casa, fara nici o problema.

 4. #4
  Floricica Nou Venita nica7's Avatar
  Membru inregistrat la
  16.03.2006
  Postari in forum
  9
  Baietelul meu are 4 ani si 4 luni si merge pe varfuri. Am fost cu el la ortoped dupa care la neurolog pediatru si mi-a recomandat kinetoterapie. Facem de 5 luni kineto si el tot pe varfuri merge,. Medicul ortoped mi-a spus ca, chirurgical e bine, nu are nicio problema, neurologul a spus ca nu sunt semne de boala neuromusculara si sa continuam cu kineto. Mi-a recomandat doar EMG care se face doar la Bucuresti . Inca nu amajuns la Bucuresti pentru EMG.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari