Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Moderator Floricica Debutanta zonica's Avatar
  Membru inregistrat la
  14.06.2011
  Postari in forum
  739

  Cum iti ajuti copilul sa scape de timiditate?

  Unii copii sunt foarte timizi,altii din contra sunt la polul opus.Ca sa il ajuti sa isi invinga sfiala trebuie sa iti incurajezi copilul sa fii intelegator,ca parinte si incet,incet v-a prinde curaj.Cunosc mamici care in loc sa isi ajute copilul sa treaca peste timiditate ii cearta cand vad ca stau retrasi ba chiar ii mai si altoiesc(poate asa prind curaj,zic ele)Voi ati trecut prin asta?Cum ati procedat?

 2. #2
  Floricica Debutanta llorikiss's Avatar
  Membru inregistrat la
  11.08.2011
  Postari in forum
  693
  Da. Si fetita mea este destul de timida atunci cand intra in contact cu persoane pe care nu le cunoaste sau atunci cand mergem in vizita la cineva.Niciodata nu am certato ba din contra am fost alaturi de ea si am ajutato sa depaseasca momentul.Cu siguranta mamicile care isi cearta copii in acele momente le fac mai mult rau decat bine.

 3. #3
  Floricica Novice georgiana20's Avatar
  Membru inregistrat la
  22.03.2010
  Postari in forum
  567
  ssi noi am trecut prin aceasta perioada, de pe la varsta in care a implinit 1 anisor,fiind si iarna , stand mai mult in casa, vazand doar fetze cunoscute, cum vedea pe cineva care nu cunostea si ii vb , se ascundea cu capul in mine sau venea fuga la mine, nu o certam ii explicam cine este si sa nu ii fie rusine ca o iubeste. cum sa dezvatzat? ne am mutat de paste intr-o alta casa (locuim cu, kirie) si aici sunt mai multi vecinii , 2,3 copii si toata vara sa jucat cu ei si lume multa in curte,este vb de o vila cu 2etaje si o curte mai mic in apropiere. vara cum se strangeau toti sa obijnuit cu ei si se juca cu, copii.mereu cand mergeam la plimbare si vedeam pe cineva o indrumam sa salute, sa faca cu mana si acum asa sa invatat. pe unde mergem saluta , face cu mana , nu ii mai este rusine ,daca vede o persoana de mai multe ori kiar o pupa , ii face cu mana cand plecam,saluta pe strada char si persoane care nu cunoastem :) Mai se intampla daca ne ducem undeva si nu cunoaste casa sau persoanele, ii trebuie 10-20 min sa exploreze incaperea,persoanele si incepe cu ... "scandalul"... acum are (22luni)

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari