Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita vandagrei's Avatar
  Membru inregistrat la
  25.02.2009
  Postari in forum
  2
  Din pacate din ce in ce mai multi copii se confrunta cu probleme neurologice din cauza unui travalui prelungit, a nasterii premature sau a altor condtii legate de sarcina. Avem mult de luptat de acum iainte si cred ca daca o facem impreuna va fi ceva mai usor. Doar cei care trec ca si noi prin asemenea incercare pot sa inteleaga si sa isi ofere sprijin unii altora.


 2. #2
  Floricica Nou Venita winona's Avatar
  Membru inregistrat la
  27.02.2009
  Postari in forum
  13
  Ai mare dreptate Vanda. Trecem prin aceleasi incercari ca si tine. Valdut s-a nascut prematur la 28 de saptamani si de atunci suntem intr-o lupta continua

 3. #3
  Floricica Nou Venita jinnie15's Avatar
  Membru inregistrat la
  02.03.2009
  Postari in forum
  2
  Si eu sunt in cautare de informatii si mai ales de sprijin. Dupa ce s-a nascut fetita noastra si am aflat de probelemele neurologice cu care ne confruntam am aflat cine imi sunt prietenii, cei care au ramas alaturi de noi si ne sprijina in continuare atata cat pot.

 4. #4
  Floricica Nou Venita cris1981's Avatar
  Membru inregistrat la
  19.07.2009
  Postari in forum
  16
  ce probleme are fetita ta?as dori sa discutam pt ca si fetita mea de 4 ani are probleme neurologice am nascut-o la 8 luni jumate provocat si acum are diagnosticul ;leucoencefalopatie hipoxica perinatala si parapareza spastica.daca doresti putem discuta .

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari