Intepaturile de tantari sunt una din neplacerile ce apar inevnitabil o data cu instalarea verii si in general tantarii "se inmultesc" o data cu lasarea serii atunci cand in general iesim la plimbare cu copiii pentru ca se racoreste afara.

Se stie bine ca tantatii pot raspandi boli prin intermediul sangelor de la o persoana la alta si asta ii face deloc de neglijat.

Parintii pot lua cateva masuri pentru a preveni intepaturile de tantari pentru copiii lor. Neaparat trebuie ca ferestrele sa aiba plasa sau daca nu au o data cu lasarea serii geamurile trebuie inchise deoarece lumina din camera este ca o "invitatie speciala" pentru tantari. De asemenea,daca sunteti la plimbare cu bebelusul folisiti plasa de tantari cu care vin majoritatea carucioarelor pentru a-l proteja astfel pe micut de neplacerile cauzate de intelpaturile tantarilor.

De asemenea, exista pe piata o gama intreaba de produse pentru copii si adulti care se pare ca ajuta la prevenirea intepaturilor, tinand tantarii la distanta.

Voi ce metode folositi impotriva tantatilor? Cum ii protejati pe copii de tantati? Ati folosi produse de pe piata impotriva tantarilor? Sunt eficiente?