Ultimele discutii din forum
 1. #551
  Moderator Floricica Avansata Monica Eliza Rares's Avatar
  Membru inregistrat la
  20.01.2010
  Postari in forum
  1.503
  Nascand in norvegia (sau ca multe alte fete de pe aici, in alte tari)ai mai multe pretentii, asa ca inteleg supararea ta in leg cu faptul ca nici o moasa n-a stat cu tine in timpul travaliului. Poate acolo exista cate o moasa pentru fiecare gravida. Aici, in romania unde am nascut eu si multa alte femei, sistemul e altul. Exista o moasa doua pe tura la sala de nasteri si uneori se intampla sa nasca doua femei in acelasi timp. Unde ar trebui sa fie moasa? Sa ne tina pe noi de mana cand avem dilatatia de 3-4 cm, sau la sala de nasteri? La fetita, acum 3 ani am stat in travaliu 14 ore. Inchipuie-ti ca in timpul asta au nascut cateva femei. Nimeni nu avea ce sa-mi fac. Trebuia sa astept dilatatia. Moasa si asistentele veneau din cand in cand sa ma vada. Atat. La baiat, acum un an, travaliul a fost de 5 ore. Alea au fost usoare fata de momentul nasterii. Atunci a fost mai greu, rares avand o greutate de 4,600kg. Imi pare rau daca supar pe cineva cu remarca mea, dar mi-am spus parerea.

 2. #552
  Floricica Debutanta danielray's Avatar
  Membru inregistrat la
  11.02.2010
  Postari in forum
  1.071
  Buna, fetelor!
  Am citit cateva postari de-ale voastre si observ aici ca se discuta despre nasteri normale/ cezariene in functie de ce a decis fiecare. Si de locul nasterilor. Eu am nascut in Constanta la Spitalul Judetean cu un doctor care spre multumirea mea a plecat la o clinica privata. Sa fim seriosi, conditiile din spitalele noastre probabil ca nu au ajuns la nivelul celor din tarile "civilizate" cum le numesc multi.
  Dar topicul era altul...nastere normala...hmmm...cezariana...hmmm...cred ca fiecare are corpul sau si fiecare are puterea lui de intelegere la ce implica fiecare varianta. Nu imi poate spune nimeni ca varianta nasterii naturale este mai buna decat cezariana sau invers, in afara de medicul obstetrician evident.
  Este adevarat ca nasterea "normala" este mai benefica atunci cand nu exista alti factori care sa o impiedice.

 3. #553
  Floricica Nou Venita adastero's Avatar
  Membru inregistrat la
  14.06.2009
  Postari in forum
  239
  Si pana la urma fiecare se cunoaste pe sine si stie cum e mai bine...punct

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari