Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita Issyss's Avatar
  Membru inregistrat la
  26.06.2012
  Postari in forum
  2

  Vand kit anestezie peridurala

  Dragi mamici doritoare, am de vanzare un kit de anestezie peridurala format din:
  - cateter Braun Perifix 451 - termen expirare: ianuarie 2017 - pret in farmacie aprox 130 lei;
  - fiola Naropin 10 mg/ml (producator AstraZeneca) - termen de expirare martie 2014 - pret in farmacie aprox 150 lei;
  - fiola Marcaine Spinal 0.5% (producator AstraZeneca) - termen de expirare septembrie 2013 - pret in farmacie aprox 70 lei.

  Istoria: Am nascut in toamna aceasta si eram pregatita pentru o nastere in Elias, deci imi cumparasem toata povestea. Cateterul este achizitionat din Sensiblu, iar fiolele sunt direct din Elias. Numai ca la momentul cand gogoritza mea s-a hotarat sa iasa la aer maternitatea Elias era inchisa si am fost directionata catre Giulesti. Aici se aplica o alta politica si am platit anestezistului un nou kit de anestezie, pentru ca ei nu folosesc decat "jucarelele" lor. Am pastrat kitul pentru o prietena care a nascut de curand, doar ca nici ea nu l-a putut folosi pentru ca in ultimul moment a fost nevoita sa accepte cezariana, copilul hotarandu-se sa devina bebe-bobina si sa isi infasoare cordonul de 2 ori in jurul gatului.

  In concluzie, cum in viitorii doi ani nu imi este de trebuinta cu siguranta, toate prietenele au nascut deja si chiar nu am loc in albumul de amintiri pentru acest tip de suveniruri, vand tot pachetul cu 200 lei, discutabil.
  Modificata de Issyss; 21.01.2013 la 07:27:36.

 2. #2
  Floricica Nou Venita patriciya's Avatar
  Membru inregistrat la
  17.12.2012
  Postari in forum
  10
  buna, ma intereseaza doar kitul de peridurala , ultimul pret te rog. mrs

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari