Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Ioana24D
  Guest

  Termometru digital

  Cauti termometru digital cu infrarosu? Acceseaza cea mai diversificata gama de aparatura medicala disponibila la comanda online pe Medicland.ro:

  Termometrele medicale sunt instrumente folosite pentru masurarea temperaturii corpului uman. Va punem la dispozitie termometre electronice, termometre cu infrarosii non-contact, termometre pentru baie si termometre fara mercur, termometre pentru adulti, termometre pentru copii, detecteaza temperatura corporala in mod precis si fara a cauza dureri sau disconfort. Sunt sigure, rapide si usor de folosit datorita tehnologiei de masurare cu raze infrarosii. Aparatele sunt dotate cu un ecran LCD usor de citit.

  Este dovedit stintiific faptul ca temperatura corpului poate fi detectata cu acuratete maxima la nivelul urechii si rectal; prin urmare, acestea sunt zonele in care se recomanda cu precadere masurarea temperaturii.
  Modificata de Ioana24D; 15.06.2015 la 19:19:27.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari