Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Novice daniela37's Avatar
  Membru inregistrat la
  02.05.2011
  Postari in forum
  556

  Medicii nostri adevarati

  Dragelor, gasind articolul despre doamna doctor Niculina Bratu, cea care a fost mana dreapta a profesorului Pesamosca, vroiam sa adaug cateva randuri in topicul de rugaciune care a fost deschis dupa moartea profesorului. dar apoi m-am razgandit.

  Cred ca putem sa vorbim despre dumneaei in prima postare a unui topic unde sa povestim despre doctorii nostri buni, cei mai de incredere. Fiecare dintre noi poate intra si poate povesti ceea ce l-a facut sa aiba inceredere intr-un anumit doctor pediatru sau nu.

  Voi incepe prin urmare cu Niculina Bratu.
  "Medicul chirurg Niculina Bratu este sefa uneia dintre sectiile de chirurgie pediatrica de la Spitalul pentru Copii "Marie Curie" . Dumneaei este cea care l-a mostenit profesional pe profesorul Pesamosca. Vorbeste despre Domnia Sa spunand “profesorul meu”.

  A lucrat 39 de ani cu profesorul Pesamosca, iar in ultimii 30 a operat in jur 15.000 de copii, adica 500 pe an.

  Ca om si ca medic, a invatat de la profesorul Pesamosca mai multe lectii de viata:
  "Să fii intotdeauna apropiat de pacienti, de parinti, să le explici exact ce se intamplă cu copilul lor, chiar dacă sunt cei mai simpli oameni. “
  "Profesorul meu avea o vorbă: "Cat ii dai, atat primesti". Se referea la faptul ca, daca te ocupi mult de copii, daca faci multa fizioterapie cu el, vei avea și rezultate bune.
  “Sa stii bine carte!”
  “Sa fii acolo!” cand este nevoie de tine.
  “Sa-ti supraveghezi pacientul!” pentru ca cel care l-a operat stie cel mai bine in ce fel a decurs operatia.
  Doamna doctor Niculina Bratu spune: “Nu merita sa fii fericit? Eu zic că merita să fii fericit", iar cand spune asta se refera la toate multumirile pe care le primeste de la copiii pe care i-a operat."

  Cred ca Niculina Bratu, chirurg pediatru, este unul dintre medicii nostri adevarati. Voi ce doctori adevarati cunoasteti?

 2. #2
  Floricica Cu Vechime ioanabalescu's Avatar
  Membru inregistrat la
  27.08.2007
  Postari in forum
  9.523
  Dr. Brandusoiu, Prof., dr. Mircea Cinteza, Dr. Ileana Corlan, Dr. Dorin Drambarean, Prof. Dr. Alexandru Blidaru, Prof. Dr. Ion Costica, Prof Dr. Leonida Gherasim, Dr. Ioana Mandruta,
  Adanca pleaciune tuturor si Dumnezeu sa ii odihneasca pe cei dusi deja!

 3. #3
  Floricica Novice cryss4's Avatar
  Membru inregistrat la
  31.03.2011
  Postari in forum
  574
  Doctor Serbanescu LUcian,medic ginecolog in Constanta..un medic de nota 20..

 4. #4
  Floricica Senior mihaelaadrian25's Avatar
  Membru inregistrat la
  25.10.2008
  Localitate
  Satu Mare
  Postari in forum
  3.162
  Dr Farcas Diana, neonatolog la Spitalul Judetean Satu Mare, pentru ca mi-a salvat copilasul la nastere si pentru toata indrumarea si caldura oferite de atunci:) va multumim, doamna doctor!

 5. #5
  Floricica Nou Venita maria77's Avatar
  Membru inregistrat la
  18.09.2007
  Postari in forum
  132
  Dr. Bidiga Raluca si Dr. Sicoe...se uita la copii mei cu o privire calda, mi-au dat mereu tratamentul corespunzator..si ceea ce imi place mie foarte mult este ca nu dau antibiotic din prima.. Eu apreciez foarte mult un medic pe langa calitatile si abilitatile lor profesionale si o empatie cu pacientul, cu copilul..este mare lucru sa aiba rabdare si copilul sa nu se sperie la doctor... Inainte de a fi doctori au o mare calitate de de a fi OM... e mare lucru in zilele noastre..

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari