Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita iulyana24's Avatar
  Membru inregistrat la
  12.02.2006
  Postari in forum
  3
  Buna ziua,

  Avem si noi o problema. Fetita mea are 3 ani, abia in vara (2 ani jumate) am scapat de pampers pe timpul zilei. Acum ii mai pun la somn. Dar...la treaba mare nu vrea olita sau la wc.refuza,plange si cere pampers. Am incercat in toate felurile...nu vrea. Am si refuzat sa-i pun pampers cand a cerut, dar degeaba ...a plans putin si gata, nu a facut deloc....pana a doua zi cand iar a cerut. I-am pus ca nu aveam incotro, mi-e teama sa nu se constipe daca refuz sa-i pun si apoi sa nu apara alte probleme. Va rog...un sfat ..cum sa procedez?

 2. #2
  Floricica Nou Venita dulcicha_comm's Avatar
  Membru inregistrat la
  30.09.2009
  Postari in forum
  41
  a mea are acum 2 ani si 4 luni dar ii mai pun pampers noaptea cu toate ca se scoala si cere, mi-e frica sa nu scape pe ea si sa stea uda. Sa stii ca eu ca sa o dezvat ziua de pampers am incercat cu vorba buna, cu bataia, cu recompensa.nimic nu a mers. Se ascundea dupa colt, deci stia ca nu e bine si facea. Pana ajungeam eu ea era facuta pipi sau caca pe ea. Pana la urma am renuntat si am lasat-o asa. O tineam fara pampers si o lasam sa faca pe ea, o schimam o stergeam si gata. Timp de 2 sapt am stat asa. Dupa aceaa, a cerut singura la oala. Avea 1 an si 9 luni si de atunci nu a mai acut pe ea. Morala...se invata ea singura si cand va vrea atunci va face.

 3. #3
  Floricica Nou Venita iulyana24's Avatar
  Membru inregistrat la
  12.02.2006
  Postari in forum
  3
  Da, ai dreptate. Asa a facut si ea cu pipi. Dar cu caca vad ca nu vrea in nici un chip la olita sau wc. De asta nici la gradinita nu am putut merge. Oricum nu cred ca fortand-o rezolv ceva...doar sa asteptam...:(

 4. #4
  Floricica Nou Venita dulcicha_comm's Avatar
  Membru inregistrat la
  30.09.2009
  Postari in forum
  41
  Da, cu forta nu vei rezolva nimic. Dar poate gradinita...de ce nu ai incercat sa vorbesti cu o educatoare de problema ei, ca poate este una binevoitoare care accepta sa te ajute. Sa stii ca multe probleme se rezolva la gradi.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari