Skipper, antrenorul lui Dusty din Planes

"Planes" ("Avioane"), un film marca Pixar care ridica la inaltime, la propriu, povestea inceputa in iubitele animatii Cars 1 si 2, are premiera in Romania  pe data de 6 septembrie 2013. De aceasta data personajele sunt niste avioane tare haioase,care pornesc intr-o cursa palpitanta printre nori.

Povestea filmului

Personajul principal al filmului, Dusty, este un avion mic, cu vise mari: isi doreste sa concureze intr-o faimoasa cursa aeriana, doar ca frica sa de inaltimi ii sta in cale. Va lasam sa aflati din film cine il ajuta sa isi transforme visul in realitate, dar pana atunci, va invitam in exclusivitate in universul Planes.

Astazi va facem cunostinta cu Skipper, cel de la care Dusty fura cele mai multe secrete ale meseriei.

Skipper Riley

In animatia originala, vocea lui Stacey Keach

Skipper

Skipper Riley, un avion Corsair izolat al Armatei Americane a fost un as in aviatie si un instructor de top al vestitei escadrile de zbor Jolly Wrenches, pana cand,in timpul unei misiuni de lupta, a fost eliminat din liniile de front si a fost pedepsit.

In aceste zile, desi Skipper tine secretul pentru el insusi, existenta sa linistita este transformata cu susul in jos atunci cand ambitioasul si persistentul Dusty ii solicita expertiza aeriena.

Dar Skipper, care nu s-a impacat niciodata cu trecutul sau, constata ca si el are cateva lucruri de invatat: in timp ce il antreneaza pe Dusty sa zboare mai repede si mai inteligent, Skipper trece de la rolul de profesor la cel de "elev".

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Planes

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul