Planes (Avioane): Bravo & Echo, formidabilele avioane de cursa

/ / Modificat: 2013-08-19
Planes (Avioane): Bravo & Echo, formidabilele avioane de cursa

"Planes" ("Avioane"), un film marca Pixar care ridica la inaltime, la propriu, povestea inceputa in iubitele animatii Cars 1 si 2, are premiera in Romania  pe data de 6 septembrie 2013. De aceasta data personajele sunt niste avioane tare haioase,care pornesc intr-o cursa palpitanta printre nori.

Povestea filmului

Personajul principal al filmului, Dusty, este un avion mic, cu vise mari: isi doreste sa concureze intr-o faimoasa cursa aeriana, doar ca frica sa de inaltimi ii sta in cale. Va lasam sa aflati din film cine il ajuta sa isi transforme visul in realitate, dar pana atunci, va invitam in exclusivitate in universul Planes.

Va povestim astazi despre Bravo & Eco, formidabilele avioane de cursa din trupele de top Jolly Wrenches.

Bravo & Echo

In animatia originala, vocea lui Val Kilmer & Anthony Edwards

Inarmati cu instincte stelare, abilitati aeriene incredibile si rezultate remarcabile, Bravo si Echo fac parte din  trupele de top Jolly Wrenches. Cei doi sunt fani impatimiti ai curselor aeriene, simpatizandu-l mai ales pe Dusty, care a aderat la codul de principia Jolly Wrenches.

In ceea ce priveste cele doua avioane de cursa, nu strica niciodata sa ai doi soldati prin preajma, pentru cazul in care vreun plan se naruie sub presiunea imensa a celei mai mari si mai dificile curse aeriene din lume.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Planes

Articole recomandate

Citeste si despre