Eveniment Avioane pentru copii la Centrul Comercial Carrefour Brasov

/ / Modificat: 2013-11-18
Eveniment Avioane pentru copii la Centrul Comercial Carrefour Brasov

Copiii sunt  invitati sa descopere povestea lui Stropi din noul film Disney-Pixar "Avioane" duminica,   24 noiembrie, in intervalul  11:00-13:00, in spatiul de distractie special creat in Centrul Comercial Carrefour Brasov.

Copiii sunt asteptati cu o multime de activitati distractive, jocuri si numeroase surprize. Cei mici isi pot demonstra talentul in zona de colorat, unde cele mai bune desene vor fi rasplatite cu premii.

Micutii vor avea, de asemenea, la dispozitie si zona de jocuri video, pentru a testa cele mai noi creatii cu indragitele personaje din filmul "Avioane" si pentru a-si exersa miscarile cu tehnologia Wii. Fanii adevarati ai lui Stropi si Ishani vor putea pleca acasa cu un tricou desenat chiar de ei cu personajele filmului.

Numeroase alte premii constand in carti, reviste si stikere vor fi oferite de sponsorii  Egmond, Panini si Litera celor prezenti la intalnirea de sambata.

Evenimentul face parte din campania de promovare a francizei Avioane/Planes si a filmului Avioane, lansat pe marile ecrane in Romania in aceasta toamna.

De deasupra lumii "Masinilor" vin "Avioanele Disney," un film de animatie 3D, genul comedie si aventura, care il are ca protagonist pe Stropi, un avion care aspira sa participe intr-o cursa de zbor la mari inaltimi.

Dar Stropi nu este chiar facut pentru curse — si se intampla si sa ii fie frica de inaltimi. Asa ca apeleaza la un aviator cu experienta din marina militara, care il ajuta pe Dusty sa se califice sa il infrunte pe campionul actual in acest circuit al cursei.

Intrarea in spatiul de distractie  din Centrul Comercial Carrefour Brasov este libera.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente copii Planes

Articole recomandate

Citeste si despre