Rochelle, iubitoarea de viteza din Planes

/ / Modificat: 2013-08-19
Rochelle, iubitoarea de viteza din Planes

"Planes" ("Avioane"), un film marca Pixar care ridica la inaltime, la propriu, povestea inceputa in iubitele animatii Cars 1 si 2, are premiera in Romania  pe data de 6 septembrie 2013. De aceasta data personajele sunt niste avioane tare haioase, care pornesc intr-o cursa palpitanta printre nori.

Planes-Avioane

Povestea filmului in cateva cuvinte

Personajul principal al filmului, Dusty este un avion mic, cu vise mari:  isi doreste sa concureze intr-o faimoasa cursa aeriana, doar ca frica sa de inaltimi ii sta in cale. Va lasam sa aflati din film cine il ajuta sa isi transforme visul in realitate, dar pana atunci, va invitam in exclusivitate in universul Planes.

Saptamana trecuta va faceam cunostinta cu Leadbottom. Astazi a venit randul prezentarii unui nou personaj, Rochelle.

Rochelle

In animatia originala vocea Juliei Louis-Dreyfus

Rochelle

Rochelle este un competitor agresiv in timpul cursei si este mandria Marelui Nord Alb. Intotdeauna increzatoare si agila, si-a inceput cariera prin livrarea corespondentei catre orase mici din Quebec, iar pe drum transporta de asemenea tratamente improvizate pentru maladii mecanice.

A dezvoltat un adevarat talent pentru zborurile de viteza, iar mai apoi acestea au inspirat-o sa participe la curse aeriene. Rochelle nu priveste niciodata inapoi si nici nu are nevoie.

Este urmarita mereu de neobositul El Chupacabra, dar ambitioasa Rochelle este preocupata mai degraba de castigarea cursei decat de afectiunile acestuia.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Planes

Articole recomandate

Citeste si despre