Bulldog, cel mai experimentat personaj din Planes

"Planes" ("Avioane"), un film marca Pixar care ridica la inaltime, la propriu, povestea inceputa in iubitele animatii Cars 1 si 2, are premiera in Romania  pe data de 6 septembrie 2013. De aceasta data personajele sunt niste avioane tare haioase,care pornesc intr-o cursa palpitanta printre nori.

Povestea filmului

Personajul principal al filmului, Dusty, este un avion mic, cu vise mari: isi doreste sa concureze intr-o faimoasa cursa aeriana, doar ca frica sa de inaltimi ii sta in cale. Va lasam sa aflati din film cine il ajuta sa isi transforme visul in realitate, dar pana atunci, va invitam in exclusivitate in universul Planes.

Astazi va invitam sa il cunoasteti pe cel mai intelept participant la curse aeriene.

Bulldog

In animatia originala vocea lui John Cleese

bulldog


Bulldog este mai experimentat in participarea la curse aeriene decat orice alt concurent. Fiind cel mai in varsta si cel mai intelept, isi aduce foarte bine aminte cum era in vremea dinaintea GPS-ului, cand adevaratii concurenti aveau incredere exclusiv in compasul lor de greutate si in directia indicata de stele. 

Cand vine vorba de competitii, totul se rezuma la doua calitati, spune Bulldog: abilitati bune de zbor si forma fizica foarte buna. Punct. In timp ce adversarii sai se intreaba in secret daca nu cumva batranului avion i-a cam trecut vremea, el zboara catre varful clasamentului iar si iar, dovedind ca Bulldog nu si-a pierdut deloc din forta.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Planes

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul