BebeStil, cu dragoste pentru bebelusul tau

/ / Modificat: 2013-03-28
BebeStil, cu dragoste pentru bebelusul tau

Magazinul online BebeStil a aparut din dorinta unor parinti fericiti de a oferi tuturor bebelusilor hainute si cadouri cu totul speciale, alese cu mare atentie si cu multa dragoste. Sunt produse noi, de o calitate deosebita, asigurata prin certificate de calitate. Majoritatea produselor provin, in special, de la mari producatori si distribuitori din Marea Britanie, dar avem si produse frantuzesti.

Toate produsele sunt adresate bebelusilor si copilasilor pana in 3 ani. Magazinul va poate oferi seturi cadou, ce imbina armonios utilul cu placutul, hainute personalizate, hainute cu stil pentru bebelusi, cadouri rafinate pentru botez, taierea motului si pentru alte ocazii, etc.

bebestilbebestil1Avem, in exclusivitate pentru Romania, hainute cu mesaje haioase, marca Dirty Fingers. Sunt produse englezesti, de o calitate deosebita, oferite bebelusilor si copiilor pana in 3 ani.

Dirty Fingers este o marca cunoscuta din Marea Britanie care creeaza, produce si comercializeaza in intreaga lume o linie unica de haine pentru bebelusi si copii pana in 11 ani. Toate hainutele au imprimate sloganuri haioase si imagini originale, avand fiecare, pe spate, amprenta unui deget si o serie, ceea ce le confera unicitate! Aceasta marca originala a brand-ului asigura faptul ca nu exista, in intreaga lume, 2 produse la fel!

Toate produsele sunt din bumbac, de o calitate deosebita, respectandu-se toate cerintele impuse in procesul de productie. Modelele oferite de noi au sloganurile adaptate in limba romana. Cateva modele au fost pastrate in varianta originala, in limba engleza, pentru a nu stirbi din sensul si sonoritatea sloganului.

De asemenea, gandindu-ne la sanatatea si confortul bebelusilor noastri, va oferim produse din bumbac organic, recomandat pentru pielea lor atat de sensibila.

OrganicCotton_Sleepsuit

Bumbacul organic este pur, natural si fin pentru pielea delicata. Datorita lipsei vopselurilor, a toxinelor si a chimicalelor daunatoare, el nu irita pielea sensibila si tanara. Pesticidele si chimicalele din agriculturile conventionale, folosite pentru hainute, scutece, asternuturi, blocheaza echilibrul natural al pielii, impiedicand-o sa "respire", de multe ori cauzand alergii si eczeme pe pielea sensibila a bebelusului.

Organic_baby_ giftDe asemenea, intrucat bumbacul organic nu este tratat in procesul de fabricatie, aceste tesaturi sunt mult mai rezistente la rupturi, la frecari, la spalari repetate. Un alt avantaj este faptul ca, in timp, culoarea lor nu se modifica, nu se decoloreaza.

Magazinul online BebeStil ofera o gama variata de produse din bumbac organic pentru bebelusi – body-uri, pijamale, costumase bebe, seturi cadou de o calitate deosebita asigurata prin certificate de calitate.

Un alt aspect de care am tinut cont si care reprezinta un moment foarte important din viata bebelusilor nostri este botezul. Va oferim astfel, cadouri rafinate, cu stil ce pot fi oferite cu aceasta ocazie, dar si cu ocazia taierii motului.

SilverCrystalShoes

Gasiti la Bebestil suporturi pentru pastrarea certificatului de botez, cutii pentru pastarea primului dinte si a primului carliont, figurine din argint cu cristale Swarovski, albume si rame foto precum si alte cadouri. Sunt doar cateva sugestii de cadouri ce pot fi facute cu aceste ocazii si care, prin rafinamentul lor, vor imortaliza aceste momente, facandu-le sa dainuiasca vesnic.

Bebestil va invita sa ii vizitati si sa admirati produsele. Copilul vostru merita ce e mai bun, iar Bebestil va este alaturi pentru a-i darui un cadou rafinat, "cu stil". Toate  sunt oferite cu dragoste, pentru bebelusul vostru!

bebestil-logo_cu_slogan

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Magazine bebelusi

Articole recomandate

Citeste si despre