Bigstep deschide un nou magazin in Baneasa Shopping City

/ / Modificat: 2018-07-27
Bigstep deschide un nou magazin in Baneasa Shopping City

Bigstep, singura retea specializata in incaltaminte pentru copii din Romania, deschide al cincilea magazin in Baneasa Shopping City. Oferta magazinelor bigstep include o gama variata de peste 450 de modele de pantofi pentru fiecare sezon, de la primul pas al copilului, pana la adolescenta.

Confectionata din materiale de cea mai buna calitate, incaltamintea din magazinele bigstep are un design atractiv atat pentru copii, cat si pentru parinti. In prezent, bigstep are cinci magazine in Romania, fiind unicul importator pentru marci precum: Pablosky, Biomecanics, Ricosta, Garvalin, Agatha Ruiz de la Prada sau Igor. In portofoliul brandurilor comercializate de bigstep se afla si Geox, UGG, Converse, Crocs, Sketchers, Robees si Cienta.

“Cand s-a nascut fiul meu, am luat contact cu o lume complet noua. Ca orice parinte, m-am lovit de diverse probleme, de incertitudini si nelamuriri. In incercarea de a ma informa cat mai mult despre meseria de a fi parinte, citind o revista de parenting americana, am aflat ca exista companii specializate in producerea de incaltaminte pentru copii. Astfel, am identificat o nevoie neacoperita inca pe piata din Romania. Am ales cele mai reprezentative marci si am facut o selectie riguroasa de produse care sa acopere toate nevoile unui parinte. Noul magazin din Baneasa Shopping City este primul pe care il deschidem in urma procesului de rebranding si ne dorim ca in urmatorii doi ani sa ne dezvoltam atat pe piata din Romania, cat si pe pietele internationale”, a declarat Petrisor Vaida, fondator bigstep.

magazin-bigstep

Cresterea si dezvoltarea sanatoasa a picioarelor copiilor este direct influentata de incaltamintea adecvata. Pantoful potrivit trebuie sa fie usor si flexibil, confectionat din materiale cat mai naturale, tocmai de aceea bigstep pune accentul pe calitatea produselor pe care le ofera.

Despre bigstep

bigstep este cel mai mare magazin specializat de incaltaminte pentru copii din Romania, unicul importator al unor marci de renume si cu istorie bogata, precum: Pablosky, Biomecanics, Ricosta, Garvalin, Agatha Ruiz de la Prada sau Igor. In portofoliul brandurilor comercializate de bigstep se afla si Geox, UGG, Converse, Crocs, Sketchers, Robees si Cienta.

Primul magazin bigstep a fost deschis in 2011, in Cluj-Napoca (VIVO!Shopping), iar in prezent, brandul exista si in Bucuresti (AFI Cotroceni, ParkLake Shopping Center, Baneasa Shopping City) si Constanta (City Park Mall).

Pentru mai multe detalii despre varietatea incaltamintei bigstep, vizitati pagina de Facebook si site-ul www.bigstep.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Magazine bebelusi Incaltaminte bebelusi Incaltaminte copii

Articole recomandate

Citeste si despre